Nyklippta grabbar och fredagsmiddag!

Skrev lite kort tidigare i helgen om att alla mina grabbar var iväg och klippte sig i fredags. Tänkte visa lite fler bilder från vårt frisörbesök.

Jag gillar det nya modet som är idag där män kan gå till en riktig barberare och få både skägget och håret trimmat och stylat. Lite old fashion kanske, men jag gillar retrokänslan och det finns flera väldigt bra ställen man kan gå till i Stockholm.

Varm dag, men glada och snygga nyklippta grabbar! Fulla med bus!

Efteråt satte vi oss och åt, naturligtvis på vårt favorithak på Beirut Café. Väldigt gott som vanligt!

Älskar mitt lilla grabbgäng som jag har! Mina två vackra söner och min älskade underbara sambo. Får nypa mig i armen ibland då jag känner mig så lyckligt lottad att få ha alla dessa tre i mitt liv.

 

Tidigare på fredagen hade jag själv varit iväg på en fototagning för jobbets räkning. Från och med augusti kommer Rix Fm finnas tillgänglig att lyssna på via alla radiomaster i hela Sverige. Så vi håller på att ta lite nya reklambilder för detta. Ska bli väldigt kul att få nå ut till fler lyssnare. Så här snygg är jag innan plåtning när jag sitter i sminket. Tur att bästa Catarina gör mig så fin.

Och här har ni resultatet. Jo, man tackar!

Ni kan kanske ana att det finns ett litet tema med våra nya bilder.

Måste säga att jag har väldigt roligt på jobbet, älskar mitt jobb!

Kram

/L

  1. Liam ser verkligen bra ut, redan, men är alltid så allvarlig på alla bilder. Är det en grej eller en slump? Trodde han var en sprallig kille, kanske har ändrats med åldern…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..