Söndag och mammamys!

I morse vaknade jag upp med den här lilla bebisen vid min sida. Så söt att jag smälter! Man borde inte ha hundar i sängen, jag vet, men vem kan motstå en sådan här liten goding!!!! Dålig karaktär! Men så mycket kärlek!

Efter att ha skjutas hem Anton som sovit över hos oss och kört Liam till träningen så bestämde jag och Kit oss för att ta en fika ute på Restaurang Bryggan här på Lidingö. Ligger inte så långt ifrån där vi bor och är så mysigt.

Gott med kaffe säger Kit som gärna snor lite av mig. Tycker era barn också om att dricka lite av ert kaffe? Jag kommer ihåg att jag gärna smakade lite på mammas kaffe när jag var liten.

Bra att de har lite papper och penna som man får låna.

Hoppas att ni fick ha en lika fin söndag som jag.

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..