Lite mer om lördagens spontanmiddag…

Skrev ju lite kort innan om lördagens spontanmiddag med syrran, hennes man, dotter och Alexandra. De här två, Anton och Kit, lekte precis hela dagen i och ur poolen stup i kvarten. In och svalka sig, kolla lite på film en stund, sedan ut igen och hoppa, bada, plaska och skoja!
Kit kan simma lite, men han får ändå inte bada utan en speciell dräkt med flytfunktion i. Den fungerar så att barnet kan simma och öva arm och bentag, men hjälper till att flyta. Anton har en liknande grej på sig som vår bror Johan gav förra året i present från Kina. Väldigt bra!

 

(OBS! För säkerhets skull så vill jag påpeka att även om barnen har flythjälpmedel så har alltid en vuxen full uppsikt över barnen, så ni behöver inte vara oroliga)

Efter lek och bad blir man hungrig = utfodring av de små så snabbt som möjligt ha ha!

Min svåger aka Grillmästaren fick hoppa in som kock och jag stod för en god syrlig sallad. Mycket gott! Efter maten lite bus och mys med moster. Som vanligt i vår familj, bus, mys, skrik, skratt, högt och lågt i en sabla röra. Jag älskar det!

Ibland får man lite mer än vad man bad om, tex när man som moster tjatar till sig kramar från sin systerson. Ha ha!

Härligt kvällsljus med lite extra fina bilder att spara till familjealbumet. Den här kommer definitivt hamna i topp för bilderna från 2018.

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..