Skolavslutningar, jobbfest och inflyttningsfest

Nu är det äntligen sommarlov för båda mina grabbar! Så härligt! Kommer ihåg själv hur skönt jag tyckte att det var när sommarlovet började. Underbart! Jag och Liam åkte till Kits skolavslutning som nu har slutat förskoleklass och hade sin första skolavslutning. Fick till en helt fantastisk bild på mina älsklingar! Herregud vad jag älskar mina underbara två grabbar! Det är så svårt ibland att tänka att det var ju inte så länge sedan de var mina små bebisar, och nu är de så här stora.

Efter sommaren är man riktigt stor, då blir det första klass!

Storebror hjälper såklart gärna till med jordgubbstårtan!

Lite säsongsavslutning/sommarfest på jobbet har jag också hunnit med. Vi hade white party-tema på festen. Jag och Roger körde då lite bröllopstema då vi skämtar om att vi är varandras extra fru/jobbfru. 🙂

Älskar den här klänningen som jag har hittat. Jag måste verkligen tipsa er om denna. Helt fantastisk och kallas för multiwrapdress och passar precis alla kroppar och storlekar från stl 34-48. Eftersom man knyter den så kan man ha den på sig på en mängd olika sätt. Kostar runt tusenlappen och ni hittar den på @winstonandelle

Kolla här vilka fler härliga kollegor jag hittade på sommarfesten!

Du och jag Roger, du och jag! 🙂

Vi var sedan hembjudna på inflyttningsfest till Roger och hans sambo. Vad köper man då i inflyttningspresent till två mycket kräsna personer som dessutom har nästan allt? Eftersom Roger är så rädd för precis allt så vad passade då bättre än att ge bort en brandsläckare. Som dessutom var riktigt snygg att titta på, så den får kanske till och med stå framme. 🙂

Hoppas att ni annars har haft en fin helg!

Kram

/L

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..