Nya kläder!

När man tittar tillbaka på den här tiden om typ 20 år och ser alla bilder som ser ut som den här nedan så kommer man säkert skratta åt detta. Att vi alla sitter, ligger, står – ja gör allt samtidigt som man håller en telefon och stirrar in i skärmen.  Men så här har sommarlovet börjat för en del. 🙂

Jag har varit med Liam och prövat ut en ny kostym till honom hos en ny favoritbutik jag har som heter Winston & Elle, de har faktiskt vunnit priset årets butik 2018. De har sin egen design och andra märken och du kan få dina kläder  i perfekt passform. Liam är så sjukt snygg i sin nya kostym!

Mmmm… prova solbrillor. Man måste ha rätt look! 🙂

Har fått lite bildrapport från Kit som varit hos farmor och farfar tillsammans med massor av kusiner. Helt underbart för dem att vara där i det stora huset på Lagnö med brygga, båtar, pool och massor och massor av möjlighet till lek och bus.

Kit älskar att vara där, särskilt med kusin Colin.

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..