Körkort ur flingpaketet?

 

I helgen träffade vi som sagt brorsan lite snabbt som var här på besök från Kina. Det är ju inte så ofta som vi har möjlighet att träffa honom så man får ju passa på att mysa en stund när han kommer.

Det är ju lite kul det här med kulturkrockar och sånt, och att man dessutom också anpassar sig till ett visst sätt att leva. Jag kan säga att vi fick minst sagt se ett resultat av hur man kan bli påverkad i helgen.

Johan hade lånat min bil och kom någon minut efter mig hem till syrran. Jag såg att det fanns en ledig plats för bilen längst ned mot gatan på deras parkering och så fanns det en högre upp närmare huset. Eftersom jag kom först så tog jag den lite närmare huset och lämnade den längst ned till vår bror.

När Linda sedan står och skär upp tårtan så tittar hon av någon anledning hastig ut genom fönstret och börjar sedan gapskratta när hon ser hur Johan har parkerat.

Ser ni något fel med den här bilden?

Finns det något annat sätt att parkera min bil på (dvs den lite mindre, guldfärgade bilen)? Kan det möjligtvis vara så att man kanske skulle parkera bilen PÅ parkeringsplatsen och inte FRAMFÖR den?

När vi påpekade detta så undrade han vad det var för fel? Först tyckte han inte att det såg konstig ut alls. Nähe!

Men sen verkade det som att det gick upp för honom! Och det var DÅ han skyllde på kulturkrock, att man kör som dårar i Kina och parkerar lite mer innovativt. Så han har tagit till sig vissa delar av det där. Hmmmmm….. alla sätt är bra utom de dåliga!

 

  1. Barbro skriver:

    Hej Laila! Vill önska en Glad Sommar! Hoppas på mycket sol och bad och vara med nära och kära. Ska bli härligt med Österlen Barn och barnbarn. Och Mycket Glass!! Ha det bra.

  2. Ani skriver:

    Jätte härliga inlägg👏 Hoppas du är på G igen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..