Midsommarhelg!

Hej på er!

Hoppas att ni alla har haft en fin midsommarhelg. Det känns på något sätt som att när midsommar helgen kommer så är det ett definitivt startskott på sommaren även om det oftast är kallt och regnigt just på midsommarafton. Visst är det typiskt, vi har haft veckor med helt fantastiskt väder och så närmar sig midsommar och man hinner för ett ögonblick tänka att det kanske blir kanonväder detta året. Ha ha! Att man aldrig lär sig! Det blir alltid kallt, blåsigt, regnigt och lite soligt tillslut på midsommar. He he! Tänkte visa lite härliga bilder här från mitt midsomamrfirande, men vet ni vad! Både jag och Korosh glömde att ta bilder!!! Så tyvärr har jag inga bilder alls att bjuda på. Men vi hade det väldigt mysigt hemma hos oss i alla fall tillsammans med lite kompisar.

Däremot så åkte vi hem till syrran på midsommardagen. Vår bror Johan är på blixtvisit från Kina i samband med jobbet och då fick vi passa på att träffa honom. Vi har ju inte setts sedan han blev pappa för två månader sedan. Tyvärr så kunde inte hans fru och deras lilla son Nilo följa med. Men vi fick ge honom lite presenter och kramas lite extra.

Syrran hade bakat en supergod pavlova. Slurp sa det, inte en smula kvar. Allas favoritkaka och Linda gör den så himla god. Kolla bilden, älskar att det ser ut som att vi ska betygsätta eller övervaka Linda när hon lägger upp tårtbitar till alla. 😉

Man får passa på att mysa och kramas med brorsan så mycket det går den lilla tiden han är här. Vissa tog det verkligen bokstavligen! 🙂

Så fint ljus när vi satt och fikade hemma hos Linda och Clabbe.

Jag älskar mina syskon och det är alltid så roligt att ses då det alltid blir så mycket skratt och bus. Det är så svårt att förklara vår relation men ordet busig är ett bra ord, rå humor är också ett väldigt bra. Och det är rätt ofta vi alla blir som små barn, och till och med lite mer busiga än våra små barn. Ha ha!

Det började med att de mindre barnen sköt med Nerfpistoler, sedan anslöt sig de ”större” barnen och sedan blev det kaos. Syrran har en pilbåge med stora pilar med sugproppar på. Det tyckte tydligen min son och bror var väldigt kul att hålla fast mig och sätta fast den i pannan på mig. Fick ett snyggt sugmärke mitt i pannan!

Sedan var det dags att ladda upp för fotbollsmatchen. Ramos var klädd i landslagskläder kvällen till ära. (OBS! Han ser lite ledsen ut för det är inte en Real Madrid-tröja och tröjan avlägsnades därför omedelbart efter att bilden togs då det är helt enkelt inte så snällt mot en så inbiten supporter)

Så, nu blev han mycket gladare!

Syrran hade också varit så gullig och skulle bjuda alla på hemmagjord sushi. Så snällt! Och hon berättade samtidigt att hon inte hade gjort det förut och att vi skulle vara försökspersoner! Det blev helt ok, om man bortser från att ena satsen av ris mer gick att likna vid grötris. Man kan ju ha lite olika åsikter om det här. Kanske bättre att testa första gången i lite mindre skala. Eller så gör man som Linda och kör all in och låter det bära eller brista. Hur som helst så var det  bara att åka ned till McDonalds 10 min innan matchstart för att fylla på med lite akutmat.

Vilken spännande match! Och så snopet det blev på slutet! Vilken rysare det blev! Men än lever hoppet! Kanske vi kan klara oss att gå vidare, hoppas! Tycker ändå att vårt landslag har varit helt fantastiska. Tycker också att det hat som kom upp efter matchen är totalt oacceptabelt. Bra att hela landslaget gjorde ett gemensamt uttalande om detta, och att så många människor i sociala medier stöttat och fördömt detta.

Efter all god mat och efterrätter den här helgen kände jag att jag verkligen behövde träna lite idag. Så nu är jag helt slut, men det var en perfekt avslutning på en fantastisk helg!

Hoppas att ni också haft en härlig midsommarhelg!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..