Inspiration till hemmet – glasväggar

Det spelar ingen roll, det är som en sjukdom för mig. Så fort vi är färdiga hemma med ett projekt så kliar det i fingrarna att hoppa på nästa. Men nu ska vi faktiskt inte göra så mycket hemma på ett bra tag framöver. Fast det hindrar ju inte att jag hittar en massa annan snygg inredning som jag tycker är går igång på och får helt plötsligt nya idéer. Har lite en mapp i telefonen och på datorn där jag sparar ned massa bilder som jag hittar och sparar till framtida projekt.

Nu har jag hittat lite nya och gamla bilder med temat glasvägg. Tänkte dela med mig lite av dessa här.

Här har jag hittat ett helt fantastiskt badrum, snyggt de har gjort med att bryta av med det svarta spröjsade glaset till duschkabinen.

Det har ju varit rätt populärt ett tag att använda sig av den här typen av stålramar med lite mer industriell design och glas för att skärma av i hus och lägenheter. Jag tycker att det fortfarande håller i sig och är en väldigt smart lösning. Ett snyggt sätt att dela av ett rum för att få lite mer uppdelat vad som är kök och vardagsrum utan att kompromissa med den öppna planlösningen.

Men allra mest tycker jag att det funkar så otroligt bra till att förvandla små bostäder till att kännas större och med fler rum. Varför inte om man bor i en lite större etta, eller tvåa, behöver få till ett sovrum till utan att det blir för trångt så är det ju ett fantastiskt snygg sätt att skapa det på.

Sådana här väggar måttbeställs såklart och det går att välja olika färger på stålet också om man inte vill köra på samma industrikänsla som varit så populärt ett par år.

Och för den stackaren som har jättesvårt att hitta ett rum till hela sin vinsamling så är ju det här med glasväggar ett väldigt bra alternativ.

Så vem vet, det kanske dyker upp en glasvägg här hemma på ett eller annat sätt förr eller senare. 🙂

Kram

/L

  1. Laila skriver:

    Vilken brilliant ide att göra en glasvägg till sovrummet!
    Jag harett pyttelitet rum utan fönster….. Om jag på ena sidan sätter en glasvägg så blir det ju perfekt!
    Åså kan man ju ha öppet på natten till vardagsrummet där det finns balkongdörr…… skönt med frisk luft. Detta ska jag kolla upp.

  2. Hej hej Laila
    Så snyggt allt du visar här är,har nyss börjat kika på din blogg verkar vara kanon.Ha de gott jag ska fortsätta kolla 🤗 hälsning Ingela.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..