Poolgodis!

Ni har säkert sett dessa nu på massa webbsidor. Jag verkar vara fullkomligt förföljd på nätet av uppblåsbara leksaker. Någon gång har jag varit inne på någon sida som sålt någon badleksak och efter det så poppar sådana här bilder upp för mig överallt. Men jag älskar det! Jag har nämligen en hemlig dröm dröm om att kunna ha en sådan här! Ha ha!

Hur roligt skulle detta inte vara, helt ärligt! Detta är ju helt sjukt vad stora de är. Inget man plaskar runt med i poolen hemma. Dessutom så skulle nog en sådan här fungera som ett lock på vår pool eftersom den är så liten. Snyggt lock visserligen!

Så om man ska äga en sådan här måste man ha den i en sjö eller i havet. Men det kräver ju nästan båtplats. Och man måste ju definitivt förankra fast den med ett rep vid en brygga så man inte blåser bort. Den ser nämligen rätt svårt ut att styra annars, utan åror och dylikt. Inte så kul om man skulle börja blåsa ut till havs med den här.

Mugghållare och allt, just saying! 🙂

Men här kommer en annan helt underbar poolmadrass! Pizza!!

Det verkar ju också vara fler än jag som vill pröva att sätta ihop flera slice till en enda jättestor flytande pizza!

Den här bilden dök upp i mitt flöde, superkul!! Fyll poolen med massor av likadana flytande grisar!

Trenden med olika flytredskap eller flytprodukter till poolen känns ju väldigt stor i hela världen just nu. Och det har ju även Disney hoppat på och lanserat en kollektion med temat Lilla Sjöjungfrun. Och här är en av dem – krabban Sebastian.

Tur jag har en lite spärr kvar och stannar kvar vid att ”fönstershoppa” på nätet. För annars skulle det nog sett ut så här hemma hos mig:

Men, jag och vovvarna trivs ändå allra bäst med våra sacosäcks-liknande påsar. Superskön att ligga och sola på, och barnen älskar att springa och hoppa på dem och leka att de är som små öar.

Vilka är era favoriter bland alla flytleksaker?

Kram

/L

  1. Mia skriver:

    Var har du köpt kudden?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..