Underbart!!!!!

Vilken bra start på dagen det blev här i L.A!!!! Sverige vidare i fotbolls-VM!!!! Så här glad blev jag! Jippiiiiii!

När matchen började var jag lite mer sansad och de andra två var väldigt koncentrerade.

Vi har det väldigt bra här måste jag säga. Har flyttat runt lite på olika ställen som vi bott på. Nu bor vi i ett helt fantastiskt hus. Se bara på dessa bilderna. 

 

Dagarna försvinner snabbt då vi jobbar med att spela in Lailaland, och Liam passar på att träna som jag skrev innan med flera olika UFC och MMA mästare och han är helt lyrisk över detta. Vilken möjlighet för honom för sin fortsatta utveckling då det är detta han vill. Som mamma är jag kanske inte lika förtjust i hans val men jag vet att detta är inget jag kan stoppa. Då är det lika bra att stötta istället.

Instagram moment – he he!

Vi har det helt fantastiskt här. Liam har ju mest upplevt USA i North Carolina där hans pappa, farmor, fastrar och farbröder och kusiner bor. Det är väldigt fint där med. Men nu ser han också lite mer hur otroligt olika och varierande det kan vara i USA. Och om jag har rätt feeling så kommer Liam helt säkert flytta hit när han blir äldre, om inte permanent så för att plugga eller liknande en period. Vi får se hur det blir. Nu ska vi fortsätta filma och njuta av det fantastiska vädret här i Kalifornien. 🙂

Kram

/L

  1. Blir lite avundsjuk på Liam som har tillgång till Sverige och USA. Avundsvärt även om också påfrestande förstår jag. Men han är unik! Och verkar 100 % sympatisk. Gillar!

  2. Mia skriver:

    Åh vad gött ni har det!
    Kommer Liam att åka vidare till sin farmor efter LA?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..