Surfing och Grand Canyon

Vi har haft några väldigt händelserika dagar, det har varit fullt ös från morgon till kväll känns det som med massor av saker vi har prövat på och åkt och tittat på. Så efter att ha tagit det lugnt på Venice Beach så var det sedan dags för att testa att surfa som jag skrev i förra inlägget. Men det är fel att säga VI, jag bangade faktiskt. Inget som riktigt lockat mig det här med att surfa, vem vet jag kanske ändrar mig och börjar plötsligt surfa men den här gången stod jag över och Liam fick köra all in.

 

Kamerateamet var med såklart och det gick väl både bra och dåligt för Liam får jag väl ändå säga. Det är verkligen inte lätt det här med surfing. Och vilket tålamod man måste ha. Men tillslut kändes det som att han fick till det rätt bra. Bara det att han då plötsligt blev livrädd eftersom han plötsligt såg flera fenor i vattnet. Trodde att det var hajar först men sen visade det sig att det bara var delfiner. Puh! Men det var en liten stund där då han var lite skakis.

Nu har vi lämnat Los Angeles och tagit oss vidare till Las Vegas. Ännu en stad som jag verkligen kan rekommendera om ni ändå är i krokarna. Man kan ta sig hit på många sätt, men om ni är här och hyr bil är det väldigt lätt att köra hit. Som sagt, det är väldigt lätt att köra bil och hitta i USA. Att köra hit tar väl ungefär 4-5 timmar att köra. Mest är det bara öken men det är rätt häftig känsla att köra sådana landskap och natur med.

Jag har varit i Las Vegas många gånger både privat och med jobbet och det finns alltid så mycket att se och göra. För att inte tala om alla shower som finns  där att se. Finns något för alla smaker. Det är också väldigt kul ställe att shoppa på. Massor av bra restauranger och framför allt helt fantastiska uteställen. Då det är så varmt så har nästan alla hotell någon form av poolområde och du kan variera mellan att gå på klubbar, föreställningar/shower till att bara lata dig vid poolen och sola. Eller så kan du boka en helikopterflygning över Grand Canyon som vi gjorde.

Detta är något som jag verkligen kan rekommendera. Värt vartenda öre. Det är bland det bästa sakerna jag har gjort i mitt liv. Det är så oerhört storslaget så man nästan tappar andan. Så vackert och när man får se Grand Canyon från luften tar det hela naturupplevelsen till en helt annan nivå. Men ett tips är att boka turen redan hemifrån Sverige för att vara säker på att det finns plats. Det är populärt att göra dessa turerna och de blir snabbt fullbokade. Ni kommer inte ångra er. Vi åkte med ett bolag som heter Papillion Helicopters.

Tyvärr gör inte mina bilder hela den här upplevelsen rättvisa så jag ska inte lägga upp fler, detta också något man måste uppleva på plats, på riktigt och inte på en massa bilder. Så om ni någon gång ska till denna delen av USA, åk och kolla på Grand Canyon, från luften eller land, oavsett så är det en fantastisk upplevelse.

Tråkigt att fotbolls-VM är över för den här gången och för vårt herrlandslag. Men jag är nog inte ensam som tycker att de har gjort något helt fantastiskt som tagit sig så långt som de ändå tagit sig i detta VM.

Hoppas att ni annars har en fin sommar hittills!

Stor kram

/L

  1. Ani skriver:

    Fantastiska uppdateringar!! Såååå kul å följa dig när du skriver såhär mkt.
    Ni verkar ha en underbar resa
    Ha en fortsatt härlig semester

  2. Fina foton från my neck of the woods. Har du varit inne i Hoover Dam än? Även det är värt ett besök.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..