Byt frekvens

Nu när jag är hemma, fått krama och mysa med min älskade Kit så börjar nedräkningen så sakta till att jobbet börjar igen.

Är sjukt taggad över att Rix FM från och med 1 augusti kommer att höras över HELA Sverige!  Äntligen! Samtidigt som detta sker kommer vi även byta frekvens och därför är det bra om du redan nu kollar in vilken frekvens vi kommer finnas på där du bor. Det kollar du lätt genom att gå in på bytfrekvens.nu

Och självklart firar vi detta extra mycket nu när vår härliga Rix FM-turné drar igång. Du hittar alla våra stopp om du går in på vår hemsidan genom att klicka här!

Ha en fin dag!

Kram

/L

 1. Laila skriver:

  Men va? Jag tycker att det var roligt att se Lailaland……Ska se kommande avsnitt oxå. Äh, ha en bra ledighet och njut.

 2. Vilken tråkig kvinna och förresten, Lailaland var skit. Vad gör du? bara gifta dig med känd man. Och nu du är tillsammans med ett tjugo år gammalt barn (mer än 20 år yngre än dig) patetisk!!!! fan!!! du gör ingenting, du vet ingenting. Du är färdig.

  1. Eva skriver:

   Att du inte skäms!! Jag skäms över människor som dig!

 3. Barbro skriver:

  Hej Laila! En fortsatt fin semester och sommar önskar jag dig(familjen) och njut av ledigheten.

 4. Sa kul att lasa din blogg. Har bott i LA i over 50 ar och det ar som att
  fa kontakt med Sverige nar jag laser om din familj och allt vad ni gor.
  Jattefint skrivet Lajla. Keep up the good work.

 5. Hej Laila. Jag undrar var du köpt din lilla hund Brorsan? Är ute efter en sådan chihuahua. Tacksam för svar! 🐾 Hälsningar Kerstin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..