Semestern slut och åter på jobbet

Då var semestern slut för den här sommaren. Idag var första dagen på jobbet efter sommarsemestern. Superhärligt ändå att träffa mina underbara kollegor!

Man kan ju minst sagt säga att det var mer eller mindre kacklande som ett hönshus på jobbet när vi alla sågs igen. Mycket att berätta om sommarens alla händelser.

Satt och kollade igenom lite bilder i telefonen och hittar då den HÄR bilden på mig och Jessica från i helgen. Ha, ha ha!!!!!!

Det som är fördelen med att jobba med det jobbet jag har på radion är att även om det är väldigt tidigt man går upp och jobbar, så sluuuuutar man också väldigt tidigt. Så just nu känns det lite som att semestern ändå fortsätter. Ska bära med mig den känslan så länge jag kan på jobbet. Mina flip-flops åker därför inte av än, inte ens på jobbet. Sorry!

Idag kom även världens bästa Isabell på besök hos oss med sin finaste lilla baby. Så tjock och gosig! Isabell är som en extra familjemedlem och särskilt för Kit då hon funnits i hans liv sedan han var nyfödd och vi behövde barnvakt. Nu när Isabell nyligen blivit mamma så hinner vi inte ses lika ofta, men desto roligare blir det ju när vi väl har möjlighet att ses.

Alltså dessa två, hela tiden håller de på så här. Nya bästisarna. Ramos kan inte låta bli att busa med Brorsan.

Efter en massa lek och bad, dags för middag. Ja, kolla vilken dålig mamma jag är som låter min son titta på iPad vid matbordet när han ska äta. Usch! Fy mig! Får läsa Nationalencyklopedin eller nåt som godnattsaga för att kompensera det. Men fina tallrikar får man i alla fall numera äta ur när man är hos oss. Älskar mina nya tallrikar som jag köpte på Nordiska hem häromdagen.

Nä, nu är jag helt slut! Det tar på krafterna att börja jobba igen. Dags att gå och lägga mig, en ny arbetsdag väntar imorgon.

Ha en fin kväll!

Kram

/L

  1. Maria skriver:

    Hahaha, älskar kommentaren om Nationalencyklopedin 😁 Användbart tips för mig som småbarnsförälder 😂 Men förmodligen finns det väl folk som ska hacka på det… Som förmodligen inte ens vet vad nationalencyklopedin är! 😁 🙈

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..