Bubblande nyheter!!!

Hallå där! Det är ju väldigt många av er som följer mig här på bloggen och på Instagram som vet att jag har ett eget vin som heter Ruby Zin. Men nu i höst kommer det komma en ny liten släkting till min lilla ”vinfamilj” – inget mindre än ett ekologiskt vitt bubbel. Efter mycket om och men så har jag nästan helt bestämt mig för att den ska heta Ruby Frizz! Vad tycker ni om det? Namnet kommer delvis från det italienska namnet för ”lätt mousserande” , nämligen ”frizzante”. Vilket härligt ord! Man hör ju direkt på ordet att det har nåt med bubblor att göra utan att kunna ett ord italienska. Det betyder också att det är pärlande och fräscht vin. Så Ruby Frizz får det nog bli.

Det som är lite extra fiffigt med denna flaskan är även att den har en specialkor för att man ska kunna återanvända flaskan. Miljövänligt och bra! Själva prototypen av flaskan har jag haft hemma nu och använt som saftflaska. Den har funkat alldeles utmärkt till det och känns lagom gammaldags när man ska på utflykt eller ha färdig saft i kylskåpet.

Själva vinet då? Det har ljuvliga toner av jasmin, apelsinblommor och ljusa päron som avrundas av en fräsch, mogen citrus. Inom kort kommer även själva etiketten vara klar. Då ska jag självklart visa er den. Den är nämligen så snygg. Och bara av den anledningen kommer man vilja spara på flaskan. 🙂

Snart kommer den här fina killen hem. Nu har han varit borta länge nog, dags att komma hem tycker jag. Men han har haft det skitkul i USA med sina kusiner och kompisar så han har inte tid att knappt prata med mig just nu. Men längtar efter honom, det gör jag. Vill ha båda mina grabbar hemma hos mig nu. Snodde den här bilden från Liams pappas Instastory. Den var så söt med den lilla mopsen. :

Stor kram

/L

 

  1. Maria skriver:

    Låter väl som ett superbra namn! Jag är ingen rödvinsälskare nen vitt bubbel🥂🍾 däremot älskar jag så Zin Fizz eller vad det nu var blir perfekt👌🏻
    Trevlig Helg till er🌸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..