Fest, fest, festival!

Oj, denna helgen har varit en enda lång fest känns det som. Det har varit så himla mycket att fira. Så vart börjar vi, fredagen såklart!

Min alldeles underbara och fina vän Alexandra fick bli firad i fredags. Med en riktigt härlig AW tillsammans med en massa andra av Alexandras fina vänner. Och vad var anledningen? Jo, Alexandra som jobbat som medieansvarig på Cancerfonden i ungefär 10 år ska nu börja en helt ny utmaning i livet. Det var därmed ett litet ”grattis till nya jobbet” firande i kombination med en avskeds AW med sina gamla kollegor. Alexandra har en stor bekantskapskrets och hade många fina kollegor som ville tacka av ordentligt.

Img 0544

Alexandra är en helt fantastisk människa som funnits där för mig precis som jag för henne i vått och torrt de sista åren. Alltid glad, positiv och oerhört omtänksam. Världens finaste vän med andra ord. Därför är jag också extra glad för hennes nya jobb, ett jättehärligt jobb på Min Stora Dag. Grattis Alexandra! Det kommer bli fantastiskt!

 5b79c5c15dc9d 5b79c5c15dce6skarmavbild 2018 08 19 kl 21 03 14.png

Kvällen blev väldigt sen, senare än planerat och när vi kom hem sen så upptäckte vi att Liam var vaken och hade suttit och spelat tv-spel. Och efter en liten stunds snack i köket så kom kräftorna fram som jag hade köpt innan under dagen. Så kvällen eller rättare sagt natten slutade med att vi satt och åt kräftor in på småtimmarna i köket, bara så där. Helt underbart!

På lördagen så var det dags för fest nummer två, nämligen ett litet försenat födelsedagsfirande av Liam. Men jag skriver lite mer om det imorgon. Det blir för långt inlägg annars.

Eftersom det var ett födelsedagsfirande på dagen, med närmsta familjen så hade jag och K gjort lite andra planer för lördagkvällen. Vi hade nämligen köpt biljetter till Blacknuss spelning på Fasching.

Img 0543

Vi var några stycken som skulle åka dit, några kom hem till oss innan, resten mötte vi där. En som kom hem till oss innan var K ex Anna. Ja ni hörde rätt. K är väldigt bra vän med sitt ex och det har också blivit så att även vi har blivit vänner. Anna är underbar, och ni fattar säkert att vi garvade rätt mycket åt varandra när jag öppnade ytterdörren och vi såg vad den andra hade satt på sig för kläder. Vi var rätt lika klädda om man säger så! Ha ha!

Vi hade en helt fantastisk kväll i alla fall. Och jag kan verkligen rekommendera er att gå på Fasching, och särskilt när Blacknuss spelar igen. Såg att de skulle ha några fler spelningar till under hösten. Härligt!

Det var inte många timmars sömn för sedan var det dags att resa vidare till Göteborg.

Varför Göteborg? Jo, det är där festivalen kommer in.  Och det är där jag är just nu. Eller rättare sagt precis gått av scenen från Rix FM festival som gästat Göteborg. Vilken underbar publik!

Img 0547

Jag och Roger laddade upp bakom scenen som vanligt. Jag var väl kanske då lite tröttare denna gången än vanligt.

Img 0546

Markoolio var en av artisterna på scenen och när han började spela en av sina låtar fick jag feeling. Kanske var jag övertrött, eller nåt. Jag vet helt ärligt inte, men jag rycktes med och körde en liten dans där bredvid honom. Inte världens snyggaste dans, men den bjöd jag så gärna på. Ledsen för dålig bild, men tyvärr så blev det inte bättre än så. 🙂
Men lite extra kul att även Benjamin var där och uppträdde med.

Nu är jag riktigt, riktigt trött. Upp tidigt igen imorgon för att sända radio. Inte många timmars sömn denna natten heller, men vad gör väl det då man har ett så sjukt kul jobb och härliga arbetskamrater.

 

Godnatt!

Kram

/L

 

 

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..