Nu ska vi fira Liam!

Hipp Hipp Hurra! Nu ska vi fira Liams 15-års dag!!!!!!

Då Liam var i USA när han fyllde 15 år så fick vi fira honom nu i efterskott istället. Liam är rätt van, för sedan hans pappa flyttade tillbaka till USA så spenderar han större delen av sina sommarlov där och eftersom han fyller år den 22 juli så burkar det bli så att han fyller år när han är hos sin pappa.

Img 0462

Liam fick välja vad vi skulle bjuda på och det blev en hemmagjord skaldjursplatå till oss vuxna (och stora barn) och korv med bröd till de små barnen (och de vuxna som också ville ha). Vi hade en fantastiskt fin dag, rätt varmt faktiskt och det var helt underbart att sitta ute och äta vår lilla skaldjurslunch.

Img 0459

Älskar mitt betongbord från Vass Design. Det är så himla smart. På bordet finns nämligen två fyrkantiga luckor, och under dem så finns det möjlighet att ha olika saker i fyrkantiga nedsänkningar som tex olika typer av mat eller dryck. Superpraktiskt, och visst blir även dukningen så himla snygg.

Img 0460

Lite hummer, kräftor, räkor och några ostron. Så himla gott!

Img 0461

Självklart så skulle vi även sjunga för Liam även om han inte är så förtjust i det lika mycket som när han var liten. Och kanske ännu mindre förtjust när lilla mamma får feeling och kör lite solo på slutet. Men vad gör man inte för att skämma ut sina barn!

Img 0495

Img 0494

Liam har tagit moppekort och skaffat moppebil och därför fick han några saker som skulle passa hans nya liv som mopedbilförare. En fin rattmuff av morbror Jonas, och av honom fick han även jättefina tärningar att hänga i backspegeln. 🙂

Img 0499

Ja, just det. Den här fina dekalen fick han med av sin morbror. 🙂

Img 0500

En av världens bästa morbröder. Tok-Jonas med sina små lintottar. Liams kusiner, Line och Dexter.

Img 0497

Syrran och hennes man var även där med sin familj.

Img 0490

Efter att ha badat en lång stund så förvandlades Anton och Dexter till superhjältar som fightades i trädgården. Det kändes väldigt tryggt med de superkrafterna runtomkring oss.

Img 0474

Och så charmtrollet Line. Hur söt kan man vara. Så otroligt busig liten tjej. 2,5 år är hon nu. Så himla kavat, envis och superrolig. Hon var rätt nöjd med den stora chipsskålen och att sitta och klappa hundarna.

Img 0477

Nikita och hennes pojkvän kom också. Nikita är ju dotter till en av mina bästa killkompisar Christian. Och jag har ju därför känt henne väldigt länge. Hon har i perioder varit väldigt mycket hemma hos mig och man skulle nästan kunna säga att Nikita och Liam är som syskon. En storasyrra han aldrig fick på riktigt har han i Nikita. Finare tjej får man leta efter! Bästa Nikita!

 5b7ad0acd9223 5b7ad0acd926dskarmavbild 2018 08 20 kl 16 29 04.png

Just det, jag nämnde ju att Liam skaffat sig en mopedbil. Han är så nöjd! Och visst är det konstigt, det är nåt i generna på vissa killar. Så fort det handlar om bilar så ska man öppna motorhuven och det ska kollas osv.

Img 0541

Och är det inte motorhuven så är det andra delar av bilen som ska inspekteras. Fast å andra sidan är det ju rätt bra att man har bra koll på sin bil.

Img 0542

En superhärlig och rolig dag! Ska vid ett senare tillfälle berätta om några saker Liam fick av oss, men jag tror jag väntar ett tag med det. 🙂

Ha en fin dag!

Kram

/L

 1. Elin skriver:

  Hejsan Laila!
  Fin blogg. Fin familj du har.
  Hela du är fin!
  Men, du har aldrig funderat på att prova att klippa dig lite kortare? Tror det skulle klä dig mycket bra! Kram

 2. Silvia skriver:

  Grattis, Liam!

 3. M skriver:

  Rådiggar dina bröder!! Härligt roliga men också trygga, sunda. Samma med din syster! Ni är härliga ihop!

 4. Cecilia skriver:

  Du är en grym förebild, Laila! Du står upp för din medsyster offentligt när det blåser hårda vindar runt henne. Det står för mod och styrka. Vi behöver fler som du. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..