Skolstart och mer friande…

Kolla här alltså! Hur cool känner man sig inte när man blir hämtad på fritids av sin storebror! 🙂

Photo 2018 08 23 07 54 03

Detta ögonblicket hade Kit sett fram emot väldigt länge. Det var väldigt viktigt att det var Liam som hämtade honom, mamma fick inte ens vara i närheten.

Känns väldigt kul men ändå så konstigt att jag har en son som är så stor nu att han själv kan köra och hämta sin lillebror, och en son till som är så liten men ändå så stor att det börjar bli väldigt viktigt med sådana saker. Tider går fort, men varje ålder har sin charm och sina härliga stunder.

På tal om att bli stor, tidigare i veckan så var det också dags för Kit att börja första klass.

Photo 2018 08 23 07 54 03 8

Samling på skolgården.

Photo 2018 08 23 07 54 03 7

Min fina, fina underbara Kit. Visst är det konstigt att man kan älska sina barn så otroligt mycket. Efter att jag fick Liam så trodde jag inte att jag kunde älska ett annat barn lika mycket, trodde inte att kärleken kunde vara lika stark eller räcka till åt ett barn till. Men så är det såklart inte. Kärleken är ju inte en bägare som plötsligt blir tom. För det konstiga är att ju fler du har att älska desto mer kärlek fylls på i den där bägaren, fylls med kärlek som ibland till och med rinner över då känns det som att bröstet ska sprängas, och den tar aldrig slut och räcker och blir över till precis ALLA som vill ta emot den.

Photo 2018 08 23 07 54 03 6

Fick en fråga i mitt förra inlägg varför jag inte klipper håret kortare, att jag nog skulle passa i en kortare frisyr. Tack för komplimangen, men just nu har jag inga planer på en kortare frisyr. Jag har lite traumatiska (läs ironiskt) minnen från min uppväxt. Min mamma var frisör, herrfrisör, och envisades med att alltid klippa mig i korta frisyrer. Tack mamma! Hon skylde det på att jag hade så tunt hår att det var bäst så. Lögn! 🙂

Photo 2018 08 23 07 54 03 3

Tur att jag har en fantastisk bra frisör idag då på Creative Headz. Tack Cathrine för att du alltid gör mig så fin i håret. Som jag förövrigt även var hos häromdagen.

Helt ärligt, det här med att mamma under många år klippte mig i en kort ful pojkfrisyr, tror jag att det helt enkelt att orsaken var att det kliade i mammas frisörfingrar. Hon var bara tvungen att klippa mig. Som någon mani hon var tvungen att leva ut. Nåt sånt måste det i alla fall ha varit. 🙂 Snäll som jag var så lät jag mamma alltid bestämma. Jag var faktiskt väldigt medgörligt barn, lite busig visserligen men snäll och lite lillgammal. Annat blev det när syrran föddes, hon var envis som en åsna och henne fick man minsann inte ens kamma utan att hennes höghet gav tillåtelse. Jag som trodde att jag skulle få en lite docka att kamma och klä på som jag ville. Nepp, så blev det inte. Rätt kul det där med att man kan vara så olika som syskon.

Photo 2018 08 23 07 54 03 4

Så här såg det ut i måndags kväll när jag satt (eller rättare sagt stod) i sminket innan jag skulle gästa Filip och Fredrik och Breaking News. Inga stolar, så det var väl bara att gå ned halvvägs i split istället. He he!

Kul som vanligt att träffa Filip och Fredrik, men man vet aldrig åt vilket håll ett samtal med dem tar vägen.

Photo 2018 08 23 07 54 03 2

På jobbet är vi annars väldigt glada ska ni veta. Inte nog med att det är finalvecka med vår RixFM turné runt om i flera städer i Sverige. Nyss var det Linköping, ikväll Eskilstuna. Benjamin har också varit och gästat oss på jobbet. Alltid lika proffsig och skönsjungande.

Photo 2018 08 23 07 54 03 5

Men vi har också något annat som vi verkligen ska fira. Vi har nått upp till över 100 000 följare på vårt Instagram @rixmorronzoo  Så kul!

Photo 2018 08 23 07 54 03 9

Sen kan man ju diskutera vad som anses att fira. Tydligen vill de flesta fira detta genom att JAG ska få göra någon form av fysisk aktivitet. Och visst, jag kan ställa upp. Det kommer ju att ges igen senare till vissa medarbetare när de minst anar.

Jag är inte främmande för att göra massa aktiviteter men det finns i stort sett EN grej som jag absolut INTE gör och det är hoppa fallskärm. Nej tack! Och det är inget som jag bara säger, jag är livrädd för detta. Men om du vill rösta fram något annat som du tycker att jag ska göra för att ”fira” att vi har över 100 000 följare så gå in på vår Rix Morronzoo instagram och rösta.

 5b7ef5106a084 5b7ef5106a0c7skarmavbild 2018 08 23 kl 19 15 47.png

Men snälla, var inte alltför taskiga ok?

Ha det fint!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..