Finalsöndag och kakhimmel!

Godafton kära vänner!
Igår var det final på vår turné med Rix FM Festival. Sista spelningen var här hemma i Stockholm, i Kungsträdgården såklart. Var du där? Fantastiskt publik var det i alla fall, och superhärlig stämmning. Och självklart alla våra fantastiska artister bland annat Benjamin Ingrosso, Peg Parnevik, Molly Sandén och så många fler.

 5b845d2b5e50e 5b845d2b5e563skarmavbild 2018 08 27 kl 22 09 28.png

Lite tråkigt att det är slut redan, visst tar det på krafterna att åka på turné med sena kvällar eller nätter och sedan upp tidigt och sända morgonradio. Men det är så himla roligt! Ett superhärligt gäng som jobbar med hela turnén, allt från personerna bakom planeringen av det hela till de härliga gänget som roddar med scenen, ljud och ljus. För att inte glömma alla artisterna men sist och inte minst publiken i alla städer.

Img 0578 1

Lite smygtagna bilder backstage, Roger kurerar halsen med en kopp te.

Img 0579 1

Peg verkar ha problem….

Img 0580 1

Lite fix och trix innan det är dags att gå på scenen.

Img 0584 1

Ingen större fara, dags att gå in på scenen!

Img 0583 1

Vad gör du Benjamin? 🙂

Ja, då var det slut på detta årets Rix FM festival. Hoppas att vi ses nästa år i någon stad nära dig!

I lördags hade jag en supermysig date med Kit. Han ville väldigt gärna gå och bowla så då gjorde vi det. Men hur är det möjligt! Han spöade skiten ur mig! Hur är det möjligt! Så dålig är jag väl inte på att bowla att min sjuåring vinner stort över mig. Hade i alla fall känts lite bättre om det skulle åtminstone varit lite mer jämt, men nej. Jag kan ju inbilla mig själv att jag lät honom vinna. Eller?

Img 0586

Nä skämt å sido, grymt kul att han var så bra på att bowla. Jag har aldrig varit en förälder som låter barnen vinna bara för att de är mindre, för att de är små och jag vill vara snäll. Ok, någon gång har jag väl kanske fuskat till min nackdel i något spel för att det ska vara lite mer jämnare match, men bara för att de ska hålla humöret uppe och känna att det är riktigt kul och att de har en chans. Men jag har aldrig låtit mina söner få vinna med flit. Min filosofi är att när mina barn känner att de ärligt har vunnit något så stärker det deras självförtroende och de känner sig väldigt stolta över sig själva. Det är väldigt härligt att se också. Sen är vi ju alla i familjen riktiga vinnarskallar så det blir alltid en tuff och hård kamp i alla typer av spel och tävlingar. 🙂

Img 0589

Efter vår hårda kamp så åkte vi till Mr Cake på Rådmansgatan 12. Alltså du som inte varit här, det är bara ett måste att åka hit och fika någon gång i ditt liv om du älskar allt vad kakor, bakelser eller annat gottigott heter. Himmelriket!!!!!

Bakom cafét står bland annat Roy Fares och allt här är så sjukt gott. Det är dessutom så snyggt gjort så man vill gärna bara stå och stirra på allt det goda.

Img 0588

Kolla bara in detta. Vet att mina bilder inte gör detta rättvisa men ni kan kanske ana.

Img 0591

Coola detaljer inne på cafét, gillar känslan man får här inne.

Img 0587

Vi köpte lite olika saker, macka först, nåt ”nyttigt” måste vi ju få i oss först innan vi högg in på godsakerna. Men sedan köpte vi lite olika saker då det var så svårt att bestämma sig och ville ju smaka på allt egentligen.

Img 0592

Mmmmm…. så gott. Allt var så gott! Men det som var absolut allra godast var deras glass. Det var som en slags hemmagjord sandwichglass med två runda kakor och valfri hemmagjord glass i mitten. Inte nog med att kakorna var fantastiskt goda, men glassen! Åh, glassen! Flera olika smaker att välja på och himmelskt god.

Img 0590

Mmmmm…. lycklig Kit som fick en så god glasskaka. Mamma också väldigt nöjd med att äntligen ha varit här med Kit nu. Finns stor risk att vi kommer få besöka det här stället fler gånger. Slurp!

Kram

/L

 

  1. Barbro skriver:

    Hej Laila! Tack för jättebra Rix morronzoo! Hörde i morse att du ska bli attackerad av en hund I morgon, låter jäääääteläskigt. Hua….även om du har skyddskläder på….Nä jag skulle aldrig ha gjort det. Modigt kanske men ändå. Jag undrar om Roger skulle våga sig på ett sånt uppdrag. Tror knappast det. Kram på dig.🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..