En dag i öknen

Vilken härlig dag det har varit. Syrran med familj har nu också äntligen kommit. Fått pussa och gosa lite med vår brors son Nilo. Som är så söt att man vill äta upp honom.

Vi är just nu på Atlantis och det är helt fantastiskt här. Kan visa lite fler bilder från hotellet och världens sötaste Nilo imorgon.

Men efter en härlig familjeträff med brorsan och hans fru och lilla Nilo var det dags för en tur ut i öknen.

Vilken fantastisk dag det har varit, en hel dag/kväll i öknen med hela familjen. Först åkte vi iväg i öppna jeepar som fick oss alla att tänka på och känna som att vi var med i något avsnitt av Tintin.

Alla fick skyddande sjalar för vind och sand och det behövdes kan jag säga. Sen far det av ut i öknen i en form av reservat där vi kunde se några olika vilda djur. Visst är de fina! Kommer dock inte ihåg vad dessa ståtliga varelser hette.

Kit gick all in och ville ha munnen förtäckt hels tiden. Kände sig som en ninja,.

Det var lite skumpigt i våta Tintin- bilar men väldigt kul. Det var väldigt varmt också och när vi varit ute ett tag så gjorde vi ett stop för att fylla på vätskeförrådet. Vatten hade vi med oss hela tiden men nu fick vi även bubblande och svalkande äppeldricka. Så gott! Var precis vad man behövde.

Samtidigt höll solen på att gå ned och det var magiskt vackert. Blev så fint ljus för att ta bilder.

Liam ser verkligen ut att trivas.

I solnedgången red vi sedan på kameler till barnens stora glädje. Kamelerna var jättefina och de förde oss sedan till vår slutstation. Ett helt fantastiskt ställe där vi åt traditionell mat. Och lite underhållning! Så himla gott.

Har haft en fantastisk dag som ni förstår. Idag har jag druckit lite mer normalt mot igår. För igår fick vi tillkalla läkaren då jag hade druckit för lite. Vän av ordning minns kanske att jag har råkat ut för det här flera gånger.

En så härlig dag det blev full med överraskningar.

Kram /L

  1. Hej fina Laila ! Så mysigt det ser ut! Jag och min sambo ska oxå till Dubai …. åker på månd 22 okt! Vi ska definitivt åka på ökensafari! Ha en fortsatt härlig semester nu! Kramiz Cissi

  2. 5:e bilden….säger bara WOOOOOW!
    Ja drick på bara och det är viktigt!

    Ha det bäst Laila och mys på för snart är vintern här i gamla Svedala. 🙂
    /Sanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..