Nu är nya mattan här

Hej där! Hoppas att du haft en hittills fin måndag.

Som sagt så börjar vardagens ekorrhjul åter att snurra sitt varv och det känns på ett sätt som att tiden går så sjukt fort, det var nyss sommar och snart är det första advent och sen julafton.

Längtar tills det är dags att göra lite mer julmysigt här hemma. Men vi har redan fått det lite extra mysigt nu. Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge brukar det heta. Och ni minns kanske att vi planerat att köpa ny matta till vardagsrum och matplatsen. Och nu har mattan, eller rättare sagt mattorna äntligen kommit. Kolla här så snyggt det blev!

Vi är så otroligt nöjda, sakta men säkert börjar allt ta form och bli precis så som vi önskat och planerat.

Mattorna kommer från Frejas boning. Hittade deras instagramsida först och blev helt såld över alla snygga grejer de har, deras instagramkonto är verkligen inspirerande. Har lånat några inspirerande bilder som jag tycker extra mkt om där jag känner att jag vill fixa nåt liknande här hemma med. (Nedan bilder lånade från @frejasboning)

Ha en fortsatt fin dag!

Kram

/L

  1. Åsa skriver:

    Hej fina du jag vill Tacka för de 2 härliga avsnitten av LailaLand,ni är så härliga alla 3,lyssnar imorgon bitti på Rix morronzoo,Kram

  2. Barbro skriver:

    Hej! Så fint det blev i ert hem. Tycker ni har bra låtar i Rix morronzoo men så trevligt det skulle vara att få höra något av Eros Ramaazzotti. Nu är det ju inget önskeprogram det vet jag. Men vore hur häftigt som helst om det slog in. Han är ju såååå bra. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..