Härliga vänner, hållbarhet och nyklippt tonåring

Hoppas att helgen har varit lugn och skön. Min helg har mest bestått av mys med mins grabbar, vovvar och vänner.

Har en tonåring här hemma som är nyklippt och snygg. Riktigt nöjd blev han. Vi var nämligen förbi Damon i hans nya butik på Kungsholmen för ett par dagar sedan.

Damon och hans bror David är de som ligger bakom klädmärket d.Brand som jag älskar. Jag har känt dem länge nu och de är två otroligt driftiga och talangfulla bröder. Nu har de öppnat en ny butik som är ett helt koncept där de blandar olika varumärken med en restaurang och en frisör/barberare. Butiken heter d.Brand x Friends och ligger på Fridhemsgatan i Stockholm.

Jag och Liam här där för att hälsa på Damon och när Liam såg barberaren så bestämde han sig för att testa. Och eftersom det inte är så mycket skägg än på min unge var det hans stora kalufs som fick ett klipp.

Riktigt snyggt!

Det jag älskar med hela konceptet här är att störst fokus ligger på hållbarhet och även restaurangen serverar man bara vegetariskt. De har verkligen lyckats med att kombinera ihop allt detta i en väldigt mysig miljö.

Kläder, doftljus, smycken och mycket mer.

Det finns till och med lite nyttigheter för hundar. Kolla här! Några som tillverkar hundmat av naturliga ämnen utan konserveringsmedel eller annat skit som våra djur ofta får i sig.

Vet att grabbarna har jobbat väldigt hårt för att få till allt och så glad för deras skull att det blivit så lyckat. Så är ni i närheten får ni inte missa butiken, eller passa på att ta en nyttig lunch.

Nu ska jag ut på en promenad med mina små vovvar.

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..