I annonssamarbete med DIREKTO

Äntligen måndag, nya vanor nya tag!

Äntligen måndag och det betyder att det snart är tisdag igen och vet du vad som händer då? Jo, nya avsnitt av Lailaland på Tv3 kl 21 eller när du vill på Viafree och Viaplay.

På måndagar är det ju också många som påbörjar ett nytt liv, ett nytt projekt eller tar tag i saker man tänkt på under en tid. Kanske denna måndagen är den då du såg över din privatekonomi? Jag har som ni sedan tidigare vet ett samarbete med Direkto och de hjälper till att jämföra bankernas räntor. Om du vill se över din ekonomi genom att samla ihop dina smålån och få en bättre ränta kan du kontakta Direkto och få bra råd.

Idag har det blivit väldigt vanligt att handla på avbetalning och väldigt lätt att handla på nätet eller med kreditkort med en avbetalningsplan. Många gånger är sådana här upplägg väldigt dyra, och har man då ett par olika sådana här avbetalningar så blir det många kronor extra man betalar i bara ränta varje månad istället för att snabbare kunna betala av sin skuld.

Med Direkto kan du få hjälp med att se hur din månadskostnad skulle kunna se ut om du istället slog ihop dina smålån och hur det kan ha en positiv ekonomisk effekt.

För att få den absolut lägsta räntan måste man jämföra olika bankers räntor och betalningsvillkor. Det kan vara knepigt och kännas svårt. Om man själv gör detta så kan dessutom kreditvärdigheten påverkas. Istället kan Direkto, helt kostnadsfritt hjälpa dig att jämföra olika bankers räntor om du behöver ta ett privatlån tex för att minska dina månadskostnader och slå ihop smålån och bli mer ekonomisk.

Jag vill inte uppmuntra någon till att låna pengar, låna ska man alltid göra med försiktighet. Just därför tycker jag att det är så bra att det finns en låneförmedlare som Direkto som kan bidra till att minska dina månadskostnader om du nu redan har ett dyrt lån.

image2 (6)

Gå gärna in på deras hemsida och läs mer.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..