Nu är det klart!

En härlig vecka lider mot sitt slut med en väldigt härlig avslutande helg.

Ikväll var vi några från jobbet som träffades på en AW. Snodde denna bilden från jobbets Instagram @rixmorronzoo. Fina kollegor Roger, Lotta och Maria.

Imorgon kommer det över en massa vänner, nära och kära på lite glöggmingel. Älskar att det äntligen är så nära jul att man kan samlas lite här och var hemma hos folk på glöggmingel eller andra mysiga bjudningar.

Får ju då också chansen att visa upp hur fint det blivit nu i vardagsrummet. Visade ju er vår nya matta för ett tag sedan. Nu har även nya gardinerna kommit, lite nya växter, lyktor och annat smått å gott.

Älskar verkligen vårt vardagsrum och kök nu. Har verkligen blivit bättre än vi hade hoppats på.

Det här har vi gjort bra tycker jag. Det har visserligen tagit tid innan allt har fallit på plats men vi har haft denna bilden i huvudet hels tiden. Har hellre varit utan möbler på vissa ställen och väntat tills vi har hittat helt rätt, inte haft bråttom. Och nu är det äntligen klart.

Brukar komma frågor vart vissa saker är ifrån. Så här kommer ett axplock: Stolarna kommer från Schangtil design. Soffbord från Dis, lyktor från Slettvoll. Brickorna på borden är från Nordiska hem. Matta från Frejasboning. Vissa saker var så längesedan jag köpte så jag minns inte.

Nu ska vi njuta här ett tag, inte kasta oss in i någon ny renovering. Vi får väl se hur länge det håller i sig. 😉

Önskar dig en härlig fredag kväll!

Kram

/L

  1. Helen skriver:

    Utomlands, 18 år 😁 absolut 😁😀😊

  2. Eva skriver:

    Hallå inspirerande kvinna! Wow så fint och varmt hem ni har, mycket mycket stilfullt, men hur i hela friden kan di ens tänka tanken på att ens börja om någon annanstans!?!?!?
    Sov gott, kram fina 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..