Nya avsnitt och hundkaos

Missa inte två helt nya avsnitt av Lailaland. Du hittar dem på TV3, Viaplay och Viafree.

Ni får fortsätta att följa med Liam hos sina släktingar i USA. Tycker att det är väldigt fint när Liams pappa pratar om Liam hur stolt han är och samtidigt hur svårt det är att bo så långt ifrån varandra. Vill också tacka Liams pappa för de väldigt fina orden han säger om mig och min roll som mamma.

Ni får också hänga med en sväng till Kalmar och mina rötter där, hos min fina mormor.

Klicka här så kommer ni direkt till kvällens avsnitt nr 5:

https://www.viafree.se/program/reality/lailaland/sasong-2/avsnitt-5

Och glöm inte heller avsnitt nr 6:

https://www.viafree.se/program/reality/lailaland/sasong-2/avsnitt-6

PS. Inne på Viafree hittar ni också en massa extramaterial.

Från en sak till en annan. Hur söt är inte den här lilla killen.

Men han verkar tydligen vara en riktig cirkushund, eller någon form av Houdini för det har visat sig att den här rackaren tydligen kan öppna dörrar. Hur är det möjligt???

Och hur tusan har det gått till? Hunden har bara plötsligt rymt ut eller så har vi hittat honom i trädgården när vi kommit hem. Trott att vi glömt stänga dörren eller nåt, men nej. Fick en liten förklaring nyligen från en granne när jag fick detta sms:

Herregud!!!!

Vad är det för en utbrytarkung!!?! Stackars grannar! TACK grannen!

Nu har vi fixat dörrar och lås så nu ska det både vara inbrott- och utbrottssäkrat!

Men nyss när jag stod och pratade i telefon så hör jag Ramos skälla, sen hör jag dörren och sen tyst. Tror ni inte att hunden rymde igen! Hade glömt att låsa dörren när jag kom in i hallen. Så från och med nu kommer dörren vara låst 24/7.

Puh! Vilken hund!

Godnatt

/L

 1. Lovisa skriver:

  Barngrind vid utedörren är toppen om man har rymmarhundar//Mvh Lovisa

 2. Linda skriver:

  Alltså jag läser aldrig bloggar och kommenterar definitivt inte! Men efter att ha sett lailaland var jag bara tvungen att skriva; Vilken fantastiskt fin son du har! Jag har själv två söner som är några år yngre och jag hoppas de blir lika självsäkra, ödmjuka och fina som Liam! Grattis bra jobbat 👌😄

 3. Laila skriver:

  Men guu, lämnar ni alltså huset olåst när ni går hemifrån?
  Det strykerju omkring en massa folk som bara väntar på att gå in och ta grejer…… Nä. Lås huset när ni går hemifrån.

 4. Susanne skriver:

  Hahaha. Hoppar upp å slår på handtaget. Det känner man igen. Tack för trevligt program

 5. Maggda skriver:

  Vi hade en dobermann som gjorde likadant. Fick skriva en lapp till alla gäster att lås dörren innan du öppnar dörren till hallen, för annars rymmer Nero.
  En granne kom snabbt in för att prata och Nero såg sin chans så han drog. Han satte fart mot kohagen och där fanns en rejält stor tjur. Jag efter och grannen efter i sin bil, tur vi bor på landet säger jag bara. En granne längre ner såg Nero komma springande så han ställde sig och stoppade honom, så vi fick tag i honom. Men han var bara glad för han fick en extra runda. Finns många historier om goa Nero, som tyvärr fick gå till himlen för tidigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..