Fyra fantastiska år!

Igår firade jag och Korosh att vi varit tillsammans i fyra år. Fyra fantastiska år där jag fortfarande känner pirret i magen, att han får mitt hjärta att slå extra hårt är helt fantastiskt och nästan overkligt.

Vi firade såklart detta med en mysig middag på det stället där vi träffades första gången.

Gårdagen var jättemysig! Men idag är jag lite stressad över en massa saker mest över att jag måste börja packa. För snart bär det iväg till Gran Canaria med jobbet.

En veckas jobb ska det bli där då vi ska sända radio direkt därifrån. Med oss ned har vi såklart alla våra lyssnare som under hösten vunnit resan dit. Förhoppningsvis kanske det blir varmt och soligt. Och lite strandkänsla för mig, Roger, vår vinnare och resten av Rix-gänget som är med.

Men vi hörs väl på radion imorgon?

Nu blir det lite mer jobb efter nattning och läxläsning. Sen dag att pussa min fina man godnatt och sen läggdags. En tidig dag imorgon, men vet ni vad, då är det fredag.

Tjoho!

Kram

/L

LOADING..