I annonssamarbete med DIREKTO

Nya vinterdäck eller renovera kök?

Uppdaterad förtydligande för text nedan:

Det verkar som att det är många som tror att jag gör reklam för att man ska låna pengar. Eller att jag själv behöver låna. Jag vill förtydliga att så är det inte.

Direkto som jag i detta inlägget har ett samarbete med är ingen bank.

De är en förmedlare som hjälper folk att lättare kunna jämföra olika bankers räntor. På samma sätt som att det finns sidor som hjälper att jämför olika flygresor mm.

Alla har kanske inte en buffert ifall tex pannan eller något annat dyrt går sönder och då kanske man tvingas låna. Eller så har man redan dyra lån där räntan är för hög och då hjälper låneförmedlare som Direkto att jämföra räntorna. Dessutom tas det bara en kreditupplysning och kreditvärdigheten påverkas inte heller vilket den annars skulle göra om man skulle jämföra många banker på egen hand.

Låna pengar ska alltid göras med försiktighet.

 

Att renovera hemma är det många som har högst på önskelistan. Ett nytt kök eller badrum toppar då oftast den listan. Det kan ju även vara så att man upptäckt att vinterdäcken var slitna och man akut måste köpa nya. Det finns kanske inte någon sparad buffert till detta eller så räcker den inte till och man måste kanske ta ett lån.
Det kan ju också vara så att man vill låna pengar för att slå ihop olika mindre krediter som har väldigt höga räntekostnader och på så sätt sänka sina totala räntekostnader.
Låna ska man alltid göra med försiktighet och det är viktigt att man då jämför olika bankers räntor. Men varför ska man göra det egentligen?
I mitt samarbete med Direkto som är en låneförmedlingstjänst, fick jag pröva att se hur mycket ränta jag skulle få betala om jag skulle behöva ta ett lån.
Jag gick in på direkto.se och fyllde enkelt i de uppgifterna som krävdes. Det tog bara ett par minuter och efter ett tag fick jag en presentation över vad respektive bank erbjöd för effektiv ränta och jag blev minst sagt förvånad över hur stor skillnad det kunde vara. Det kan bli mycket pengar och pengar man verkligen kan göra roligare saker för. Tex att betala av lånet snabbare.
Om du av olika anledningar behöver låna pengar så gör inte det utan att ha jämfört olika bankers räntor. Direkto hjälper dig att enkelt jämföra olika bankers räntor, kostnadsfritt och där man endast gör en kreditupplysning fast man jämför med många olika banker. Med andra ord, något man normalt annars inte skulle ha vare sig tid med eller praktiskt kunna göra själv. För om du skulle gått till varje bank själv så skulle varje bank behöva göra en ny kreditupplysning på dig. Och ju fler kreditupplysningar som är gjorda inom en viss tid, desto mer finns risken att din kreditvärdighet påverkas. Genom att vända sig till en låneförmedlare som Direkto kan man maximera sina chanser till en bra ränta samtidigt som man minskar påverkan på kreditvärdigheten. Tjänsten är dessutom kostnadsfri.
Läs mer på Direktos hemsida direkto.se

Nu ser jag fram emot en ny härlig vecka med massa spännande saker att se fram emot.

Hoppas att du får en fin dag!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..