Sandslottstävling och rädda morsor

Hejsan!

Veckan här på Gran Canaria fortsätter. Vi sänder med Rixmorronzoo på morgonen här ifrån hotellet och sedan har det varit en massa härliga utflykter och annat skoj på dagarna tillsammans med alla 60 vinnare som är med oss på plats här.

Vi har det helt fantastiskt måste jag säga. Vi har fått lära känna många av er lyssnare som kommit med på resan och vi har också haft en del fantastiska artister som kommit ned och hälsat på. Nyss var det Darin som satt och sjöng för oss. Gå gärna in på mitt instagram eller @rixmorronzoo så ser ni lite mer vad vi har gjort. Bland annat så har Roger försökt testa på att surfa. Det är värt att kolla in bara av den anledningen.

Måste säga att jag haft sjukt bra flyt denna veckan. Idag var det fjärde dagen i rad som jag vinner Slå en 08 kl8. Men man får inte vara så kaxig för det, då jag än minns allt för väl då jag hade 4 raka förluster i samma tävling. Men en annan tävling som vi haft här nere är en sandslottstävling.

En tävling mellan mig och Roger, SM i sandslottsbygge! Våra följare på instagram fick rösta. Roger hade ett tema där han hyllade alla motorvägar  (?) och min skapelse hade ett tema där jag hyllade kvinnan. Vad tycker ni?

(Lånat bild från @rixmorronzoo)

Själv tycker jag att jag var en väldigt värdig vinnare. En spa-behandling stod på spel. Och vem älskar inte det, så det var såklart man försökte sitt allra bästa. He he!

Ni är säkert flera som redan har sett veckans avsnitt av Lailaland. Där har vi kalas för Liam som precis fyllt 15 år. Han får du lite åldersrelaterade presenter kan man säga. Man gör väl vad man kan för att uppfostra sin son på allra bästa sätt och eftersom han nu blivit byxmyndig så måste man som förälder se till att han får tag på rätt information. Hittade då de perfekta böckerna för honom. Väldigt kul avsnitt tycker jag. Klicka här nedan så kan du se det direkt.

En annan sak som är väldigt kul är när vi ska åka med Liams mopedbil första gången. Då inte jag som kör. Det var läskigt kan jag säga! Och jag blev tyvärr precis den där jobbiga föräldern som sitter livrädd på passagerarsidan och vill gärna vara med och köra, eller önskade att det fanns en extra broms eller ratt på min sida i bilen. Klicka på länken här så kan du se det direkt.

Sen så måste jag bara tacka för era fina kommentarer. Ni läsare är så fantastiskt fina och gulliga. All kärlek till er!

Nu är det bara ett par dagar kvar här på Gran Canaria, sedan bär det av hemåt och då är det dags att komma i riktig julstämning. Det ser jag fram emot. Vill nog åka iväg och köpa en gran på en gång. Hur gör ni? När brukar ni köpa gran? Vissa tar in granen precis innan julafton och andra redan den 1 december. Sedan jag var liten så brukade vi klä granen på min födelsedag den 15 december så för mig har det varit lite mitt emellan med det där. Men lutar mer åt att ta in den tidigt så man får njuta, för efter jul så är man ju trött på allt juligt och då vill man ju slänga ut den så snabbt som möjligt.

Hur som helst så önskar jag er alla en härlig dag!

Kram

/L

  1. Kanske skriver:

    Såg avsnittet där din son Liam fyllde år. Stackars honom, så pinsamt för honom med dessa böcker.

  2. Barbro skriver:

    Hej Laila! Grattis till din fina sandskapelse! Fint. Men undrar hur mycket ni hinner med att göra egentligen, spelar ni även in för Lailaland? Otroligt hur ni orkar och även sända Radio tidigt. Ni är fantastiska. På tal om jul och julgran så har vi en plastgran sen några år tillbaka på grund av allergi i familjen, inte lika roligt kanske som en äkta men måste på grund av det. Klär alltid granen en vecka före julafton. Tack för fina bilder kul att se. Kram och ha det gott.🌸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..