Mathimmel!

Nu är det snart dags att åka hemåt. Vi har haft det helt fantastiskt här på Gran Canaria. Svårt att fatta ibland att man har ett jobb där vi har möjlighet att få göra detta på arbetstid.

Det har såklart varit tidiga mornar för att sända radio och mycket jobb. Men en del av jobbet har ju också varit att hänga med på olika utflykter tillsammans med våra vinnare som var med på resan.

En dag var vi på en båtutflykt. Det var underbart! Solade och drack goda drinkar.

Vi har bott på ett hotell som heter Arguineguin waterfront hotel. Väldigt bra familjehotell där även Lollo och Bernie håller låda och finns massor av aktiviteter att göra.

Men ett av det allra bästa sakerna med den här resan var att jag har ätit den godaste mozzarellan i hela mitt liv. Älskar mozzarella och den här var helt gudomligt god! Så god att jag gick tillbaka till restaurangen kvällen efter bara för att få äta den en gång till.

Om ni tittar noga på bilden så ser ni också att till osten så kom det en liten pipett med olja som man tryckte in oljan i osten. Det var så gott och krämigt och bara smälte i munnen. Restaurangen ligger i Puerto Mogan. En väldigt charmig ort med vackra hus och gränder, god mat och fina båtar att titta på. Härlig stämning helt enkelt.

Så nu är det dags att packa väskan och fara hemåt. Längtar efter mina grabbar där hemma och våra vovvar.

Hoppas ni får en härlig fredag! Nu är det snart dags för fredagsmyyyys!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..