Hemma igen!

 

Äntligen är vi hemma igen efter en helt fantastisk vecka på Gran Canaria!

Hur bra man än har det så längtar man ändå alltid hem tillslut. Den här söndagen har jag varit väldigt trött. Men inte så konstigt, det tar mer på krafterna än vad man tror att vara borta på detta sättet. Visst har vi alla haft möjlighet till lite sol och bad och utflykter, men man får inte glömma att vi faktiskt var där för att jobba. Sända radio tidigt på morgonen och sedan har det varit fullt ös resten av dagen. Så denna söndagen behövdes verkligen, att bara mysa och vila. Och tvätta. 🙂

Hade lite tankar på att jag minsann skulle julpynta lite. Men nej, jag har faktiskt inte orkat. Har inte fått upp en enda julstjärna eller julgranskula. Det måste nästan vara någon form av rekord för mig att julpynta sent. Men å andra sidan så kan det vara mysigt att göra det veckan som kommer då det är min vecka med Kit. Då kan vi göra det tillsammans om han vill.

Så tyvärr har jag inga mysiga julpyntsbilder att bjuda på. Men däremot så vill jag tipsa om att det i helgen kom ett reportage i Expressens inredningstidning/sida som heter Leva&Bo. Klicka på länken här så kommer ni till den. Där är det nytagna bilder hemifrån.

Har lånat ett par av bilderna från reportaget, se här nedan:

Skärmavbild 2018-12-09 kl. 21.15.41

Bild lånad från Leva&Bo, foto av Cornelia Nordström

Hur söt är inte brorsan på den här bilden. Jag dör. Min lilla sötnos!

Skärmavbild 2018-12-09 kl. 21.15.54

Bild lånad från Leva&Bo, foto av Cornelia Nordström

Här är min fina spis som väger hur mycket som helst och som jag jag har renoverat och sedan har den fått följa med mig i många flyttar till flyttgubbarnas förtret. Dock är vi inte helt överens här hemma om hur snygg spisen är. Men här ger jag mig inte. Älskar spisen. Har ni också en möbel eller annat som ni älskar men som er partner inte är lika förtjust i?

Skärmavbild 2018-12-09 kl. 21.15.05

Bild lånad från Leva&Bo, foto av Cornelia Nordström

Svart, svart, svart! Ja, ni fattar vilken färg jag gillar i hemmet. Många frågar mig om det inte blir jobbigt med en massa damm som syns. Nej, det tycker jag faktiskt inte. Mycket beror ju på vad det är för ytor hur väl dammet syns. Sedan så har vi ju två hundar också som då och då fäller lite så man måste torka och dammsuga rätt ofta ändå. Och jag är absolut inte pedant, långt ifrån. Så kan jag kan nog de allra flesta också ha ett svartare hem utan att oroa sig för allt för mycket damm.

Vill ni se mer biler och läsa reportaget så gå in på artikeln är läs direkt. Klicka här.

Nu ska jag nog ta och kolla på en serie och sedan är det dags att gå och lägga sig. Upp igen tidigt imorgon, en ny vecka, nya möjligheter och nya avsnitt av Lailaland. Härligt! Hoppas att Din helg har varit fin och precis så som du önskade det.

Stor kram

/L

  1. Hej
    Tack för ett strålande program – supertrevligt!

    Men jag har en fråga, jag är också förtjust i sneakers med kilklack, men har svårt att hitta i Sverige… har du något tips, är det ”ute” eller bara slutsålt?

  2. Längesen man såg nån ha framme Micro sådäe haha !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..