Julmusik och nya avsnitt

Hej där i vintermörkret!

Frossar ni också i julmusik just nu?

Tycker det är väldigt mysigt. Men en specifik jullåt har just nu etsat sig fast i hjärnan och det är We Wish You A Merry Christmas. Det beror på att vi har en väldigt rolig tävling nu på jobbet där man kan vinna pengar och denna låten är med lite omgjord. Superkul! Men känner att den här låten har som sagt satt sig nu och surrar som bakgrundsmusik i mitt huvud hela dagen. Ha ha! Snacka om hjärntvätt! Lyssna imorgon så får ni höra och se om ni också får den på hjärnan. Försöker därför lyssna på lite andra jullåtar här hemma men det är rätt svårt. Ha ha!

Igår var det tisdag och då kommer det som vanligt nya avsnitt av Lailaland på Viaplay, Viafree och Tv3. Har ni sett något av avsnitten? Måste säga att jag tycker att denna veckas avsnitt är lite extra roliga. Får äntligen träffa min söta brorson Nilo och ni får hänga med på vår semester i Dubai och där händer det lite smått och gott kan man säga.

Här kommer ett litet smakprov

Klippet ovan är från när bland annat jag skulle försöka passa Nilo en stund så hans föräldrar fick hyra en trampbåt och vara själva. Gick inte så bra. Han ville inte alls vara med mig eller någon annan för den delen heller. Prövade allt tills Liam kom, tog honom i famnen så blev han tyst direkt. På ett par sekunder!!! Helt otroligt!

Men eftersom Liam skulle plugga så prövade vi sedan att ta över Nilo från honom efter ett tag igen. Katastrof! Han blev direkt jätteledsen igen, så det var bara att ge tillbaka honom till Liam och då blev han tyst direkt. Den enda som gällde var Liam. Det blev väldigt komiskt. Och coolt att det bara var en 15-årig grabb som dög. Kunde såklart inte låta bli att tänka att Liam säkert kommer bli en jättefin pappa när man redan har så bra hand om barn. Stolt är ju vara förnamnet, men jag väntar gärna många år till innan jag tycker det är dags att bli farmor.

Vill ni se avsnitten så kan ni göra det här:

Vi hade en fantastisk resa med sol, bad, ökentur och massa bus å skoj.

Imorgon är det lucia och det brukar ju lysa upp tillfälligt i vintermörkret, vi får se om man får se nåt lucia tåg eller två i morgon.

Önskar er alla en fin kväll och mysig luciadag.

Kram

/L

 1. Laila du är så himla underbar, din humor, ditt sätt att vara och ditt skämtsamma sätt.

  Oj, vad jag velat träffa dig.

  Har precis tittat på Lailaland då ni var i Dubai, vilket härligt gäng.

  Du verkar vara så enkel och okomplicerad.

  God Jul och hälsa Roger .
  Kram Christine

 2. Helen skriver:

  Coolt å få se hur d är i Dubai 😁😀😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..