Sjukstuga

Host och snörvel! Så är man sjuk igen. Jag har haft en envis förkylning med ömsom feber, ömsom hosta eller snörvlande.

Fast egentligen tror jag att jag haft oturen att åka på ett par olika förkylningar på raken. Men att vara halvsjuk och sedan jobba tidiga mornar tar ut sin rätt. Mådde bättre i slutet på förra veckan, men orkade inte med så mycket mer än en middag på min födelsedag. Ny vecka och kände mig lite piggare igen men igår vände det igen. Så nu ligger jag här nedbäddad i sängen och tycker lite synd om mig själv.

Fast nu har jag bestämt mig för att ligga kvar här ett tag. Det är kanske precis det kroppen behöver för att bli helt frisk igen. Envisa förkylning, nu ska du bort!

Så nu blir jag ompysslad och ligger här och mumsar på lite godis och kollar på serier i sängen.

Hoppas att ni har det bra och att ni inte är allt för stressade sista dagarna innan jul. Själv är jag rätt nöjd med facit i hand att vi hann med att fixa med julgranen i helgen.

Har som tradition sedan jag var liten att klä granen på min födelsedag så det blev självklart en gran i år också.

Viktigt att det blir rätt gran och alla har ju en bestämd åsikt om vilken gran som är den bästa.

Det blev i alla fall en fin gran och Kit var nöjd som fick sätta dit stjärnan på toppen.

Tycker att det är så mysigt att det kommit lite snö lagom till jul. Här i Stockholm ligger den kvar än och jag hoppas att det håller i sig. Behöver inte bli mer, alldeles lagom för att få det lite extra stämningsfullt till jul.

Nu blir det lite te och mera serier.

Kram på er!

/L

 1. Emma skriver:

  Vad ser du för serier?
  Vill tipsa om Hemma igen på SVT Play. Såååå bra! Tyvärr uppehåll nu till 7/1 då säsong 3 drar igång.

 2. Pia skriver:

  Tack för Lailaland, så bra o roligt.
  Hoppas du får en härlig jul!
  Krya på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..