Jullov!

Igår var jag äntligen tillbaka på jobbet igen. Den där sista arbetsdagen innan en längre ledighet brukar vara en dag som präglas mer lite extra glatt humör bland kollegor. Och gårdagen var inget undantag.

Stämningen var på topp. Härligt också när vi haft möjligheten att tävla ut lite julklappspengar och julmat så här under december.

Roger hade ordnat med lite julklappar till oss kollegor och jag kan väl säga att de var både fyndiga och levererades med en liten pik. Jag som alltid tappar bort nycklar, plånböcker och mobil fick ett nyckelband. Där ska nu mina hemnycklar få hänga, runt halsen så jag inte tappar bort hemnycklarna och behöver byta lås ännu en gång. Han är väl för omtänksam min fina Roger.

Ok, jag ser inte så glad ut på bilden. Men jag var glad. 😄

På tal om julklappar så har vi fixat med de sista julklapparna idag och vi var inte ensamma om det kan jag säga. Känns som att hela Stockholm åkt ut till alla köpcenter runt staden. Kaos, varmt och alldeles för stressiga människor. Bäddat för att vissa tappar humöret och blir griniga och har lätt till att slänga ur sig sura kommentarer. Men jag som har SM-guld i stress är van och tar det ändå med ro.

Visst hann inte riktigt klart med allt vi skulle fixa, men det är ju en dag imorgon med. Nu är det dags att mysa lite här hemma och njuta av lite julmusik och lugn och ro.

Önskar dig en fin lördag och hoppas att du inte stressat allt för mycket och fått möjlighet att njuta lite också.

Kram

/L

  1. Kajsa skriver:

    Jag förstår inte varför man ska vara ute i sista minuten med alla klappar, jag försöker att vara klar i slutet på oktober senast, då slipper man trängsel och stress….
    Hoppas att Du /Ni får en riktigt mysig jul.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..