Uppladdning!

Det har varit mycket snack här hemma sista veckorna om nattens stora händelse. Alexander The Maulers stora match! Eftersom detta är Liams stora intresse och stora dröm att själv få nå så långt som Alexander förstår jag verkligen hypen här hemma. Det har ju också smittats av på mig. För fem år sedan trodde jag nog inte att jag skulle vara så intresserad av MMA och UFC. Och visse är det härligt att ha en nyfikenhet och öppenhet för det mesta i livet, det blir så mycket roligare och rikare.

Så även jag är också väldigt taggad för nattens fight. Det blir till att ställa klockan men då jag normal går upp kl 5 på vardagarna ska det nog inte vara några problem.

Liam hade själv planerat att kolla på matchen med oss här hemma men de planerna ändrades på julafton för honom. Liam fick nämligen en resa till Thailand av oss i julklapp för att hälsa på sin morfar som bor där.

Han blev jätteglad då han länge velat åka och hälsa på sin morfar. Så idag vinkade vi av Liam på flygplatsen.

Han har ju vana av att flyga själv då han flugit till USA själv flera gånger. Fast en gång missade han ett byte då han somnade på flygplatsen. Det blev lite småjobbigt kan jag säga. Fast det lärde han sig mycket av. Jobbigt bara som mamma, man får ju ett mindre stress-nerv-sammanbrott innan ungen är hemma igen. Så denna gången är lugn, direktflyg till Bangkok och pappa möter upp honom där.

Pappa har lovat Liam att de ska se på matchen tillsammans, hoppas bara han inte är allt för jetlag bara.

Så när jag fått sms från Liam att han är på plats så kan jag slappna av och vi kan sedan börja uppladdningen här hemma och håller tummar och tår att det går vägen inatt för The Mauler!

Kram

/L

  1. Anette skriver:

    Går det att undvika att få fula öron? Varför är just öronen så utsatta? 😢

  2. Skönt att sonen är framme och du kan slappna av. Jag har ett lite äldre barnbarn och när hon skulle till Texas för två månader sedan så var det svettigt innan hon var framme i Austin. Älskade ungar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..