God fortsättning!

Gott Nytt År och god fortsättning!!!

Hoppas att ni har haft en fin nyårshelg och att den blev precis så som ni själva önskade. Lugn, med familjen eller på ett jättestort party.

Vi tog det själva verkligen lugnt på nyår i år. Vi satsade på att vara ett gäng härliga vänner Lovisa, Fabian och Johan samt en massa god mat och spela spel tillsammans.

Dagen började med att bara hänga och prata och spela spel. Sedan bytte vi om till lite mer festligare kläder. Även om det är avslappnat och lugnt så ville vi alla klä upp oss lite. Det är ju ändå nyår.

Sen var det dags att börja laga mat. Lovisa lärde mig ett grymt knep som gjorde chipsen extra goda och nyårslyxiga. Så här enkelt var det:

Sprid ut saltade chips på ett fat. Dutta dit gräddfil. Lite löjrom. Lite hackad rödlök. Färdigt och såååååå gott!!!

Ramos firade in sitt första nyår. Han var med oss hela tiden och det gick väldigt bra. Han blev inte alls rädd vid tolvslaget utan snarare nyfiken och sprang till fönstret och tittade och viftade på svansen. Hoppas det håller i sig. För Brorsan är mer rädd och har haft hund tidigare som varit väldigt rädd för raketer.

(Skojar bara med hörselskydden, han hade inte på dem på nyår 😄)

På tal om hundar. Har upptäckt ett litet udda beteende här hemma. Ramos har nämligen fått för sig att varje gång jag ställer mig och sminkar mig så går han och letar upp min handväska och lägger sig på den, Jag gissar att han kopplar ihop det med att många gånger när jag sminkat mig klart så åker jag sedan iväg någonstans.

Och därför lägger han sig i protest på väskan för han inte vill att jag ska åka, eller så vill han att jag ska ta honom med. Han vet ju säkert vid det här laget att handväskan är det sista jag tar med mig efter att ha tagit på mig skor och jacka innan jag går ut. Söta Ramos!

Liam är ju som ni vet hos min pappa, sin morfar i Thailand just nu. Där firade han nyår, men en del av nyårsfirandet fick han tillbringa på sjukhuset för att ta en rabiesspruta. Han hade nämligen ett sår på benet och när han var ute och gick så kom det fram en herrelös hund och slickade honom på benet och han tror att hunden slickade även på såret. Så för att ta det säkra före det osäkra då man till och med varnat för att det finns mycket rabies i bland annat Thailand så fick han åka och ta en spruta. Så det var väl inte superkul,

Men självklart har han hunnit med en hel del sol och bad också samt en massa träning med morfar. Så kul. Båda har verkligen längtat efter att ses. Väldigt tacksam och glad för deras fina relation som de har börjat bygga upp.

Det är lätt att man så här när ett nytt år börjar även summera ihop det året som har varit. Och därför tänkte jag skriva lite om mina tankar om hur mitt 2018 har varit. Så missa inte det.

Ha det nu så bra!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..