Nya tag, nya löften…

Så var msn äntligen på banan igen. Efter ett lång skönt välbehövligt juluppehåll var det äntligen dags att åka till jobbet igen.

Jag var så nervös i natt för att jag skulle försova mig så jag sov nästan ingenting. Lite förståeligt kanske då det blivit sena kvällar och sega mornar då man inte precis varit uppe med tuppen. Så det var till att chocks kroppen rejält idag. Helt slut nu och känner mig nästan jet lag.

Har du också varit ledig en hel del över jul och nyår? Jobbångest idag? Eller har du varit en av de som inte haft ledigt och jobbat på som vanligt?

Har du gett nåt nyårslöfte i år? Jag gillar inte nyårslöften rent generellt. Det slutar nästan alltid med besvikelse över att det inte blev som man hade tänkt. Ofta på grund av att man satt upp alldeles för högs krav i början på året så det blir svårt att fullfölja.

Men en sak ska jag försöka ändra på. Och det är väl egentligen inget nyårslöfte men nu när jag varit ledig så länge över julen och det var dags att börja jobba igen så kände jag att det verkligen behövdes lite nya morgonrutiner för att må lite bättre, inte stressa så mycket och vara lite snäll mot sig själv. Så nu ska jag försöka ge mig liiiite mer tid på mornarna. Det innebär att jag ska försöka gå upp liiiite tidigare så jag hinner tex borsta tänderna där man ska nämligen i badrummet och inte utomhus samtidigt som jag går ut och kissar hundarna. Berättade om detta i morse på jobbet och det verkade som att även mina kollegor välkomnade mina nya rutiner. Tydligen kommer jag in som en sömnigt virrpanna allt som oftast. Hoppas nu att jag kan hålla detta, tror livet skulle bli lite mindre stressigt och pyttelite enklare.

I fredags var jag och käkade lunch med min syster Linda och min vän Alexandra. Valet blev en restaurang/fik på Odengatan som bara serverar vegansk mat. Spännande tänkte jag och hade helt ärligt lite fördomar om hur det skulle smaka. Men tji fick jag. Det var så sjuk gott!

Vi åt och åt, och alla tre höll med om att det var riktigt smaskens. Jag tog en bowl som hette Knivsöder och en juice som hette Pussy Power. Ha ha!

Latten var också riktigt god, med kokosmjölk då istället för vanlig mjölk.

Kul att det blir mer restauranger och fik som detta stället. Särskilt för alla oss som är själva så dåliga på det här med vegetariskt och vegansk mat. Ofta med fördomar om att det är svårt och smaklöst. Men så är det såklart inte.

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig. Är vääääldigt trött efter att knappt ha sovit inatt och varit igång hela dagen.

Hoppas din dag har varit riktigt bra!

Kram

/L

  1. Kate skriver:

    Hej Laila, såg att Du fick parfym Tom Ford -vad heter dom ? Älskar Din blogg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..