Äntligen fredag!

Så var det äntligen fredag igen. Nu tar vi helg, men haft en helt underbar arbetsvecka. Jag var lite trött i början på veckan men med så härliga kollegor blir man snabbt pigg och på fantastiskt humör varje dag.

Var också lite spänd i början på veckan då Liam fortfarande var i Thailand hos sin morfar och var lite nervös att han skulle missa planet. Men allt fick bra och han är hemma igen.

Han har verkligen haft det bra med morfar. Sol, bad och massa träning.

Efter att Liam landade började sedan nedräkningen tills idag då en annan viktig person kom till Sverige igen. Nämligen min ena bror Johan som annars bor i Kina. Johan är här med jobbet men passar på att göra en blixtvisit. Så ikväll träffades alla vi syskon som bor i Stockholm och hade som alltid när vi ses väldigt roligt. Men tyvärr dog min telefon så jag kunde inte ta några bilder. Ska skriva lite mer om det imorgon istället.

Däremot vill jag tipsa om några bra serier nu när det är helg och du kanske har tid att titta då det är helg. Finns ju så mycket bra serier och jag älskar att plöja igenom en riktigt bra serie när jag är ledig. Då kopplar jag verkligen av. Så under julledigheten tittade jag bland annat på dessa serier som jag verkligen kan rekommendera.

Först ut är Manifest på HBO Nordic.

Det handlar om ett flygplan som försvinner och man tror att det har störtat i havet. Men plötsligt 5 år senare dyker det upp. De som var med på planet har ingen aning om att de varit borta fem år, många anhöriga som trott att de förlorat sina älskade nära i planet har fortsatt sina liv och mycket kan ju hända på fem år. Thrillerserie med lite mystiska inslag då man undrar såklart vad som hänt när de var försvunna och man undrar också hur det kommer sig att de som återvänt visar sig ha vissa förmågor. Mycket bra, längtar efter en ny säsong.

Nästa serie är inte helt ny men den senaste säsongen släpper nya avsnitt varje måndag på Viaplay. Nämligen Outlander.

Handlar om en kvinna som efter andra världskriget åker på en resa med sin man till Skottland och sedan på ett mystiskt vis vid några speciella stenar färdas bakåt 200 år i tiden till 1700-talet. Där träffar hon en man som blir hennes livs kärlek. Mycket häftig och spännande kärleks historia med historien mellan skottarnas uppror mot engelskmännen som man också delvis får följa. Kul att senare säsongen pågår just nu, då får man snällt vänta en hem vecka till nästa nya avsnitt. Bra story och härligt ögongodis.

Mitt sista och tredje tips är You som man kan se på Netflix.

Handlar om en kille som har en bokaffär som blir väldigt förälskad i en kvinna. Hon i honom. Men han blir väldigt förälskad och börjar styra mer och mer saker runt hennes liv utan att hon riktigt förstår det. Människor som inte är bra för henne råkar ut för olyckor eller försvinner. Mycket obehaglig, bra och spännande serie. Väldigt sevärd.

De var mina serietips, ni märker säkert en röd tråd vad jag gillar. Vad har ni för favoritserier som ni kollar på just nu?

Kram

/L

  1. Maria skriver:

    Gillade Salvation. Följer också Manifest, men Salvation var bättre. Och Hemma igen – sååååå bra serie på SVT Play (nya avsnitt mån, tis, ons).

  2. Jessica skriver:

    Jag rekommenderar The Fall (Netflix), Jamie Dornan ( fifty shades of grey) spelar en seriemördare (som är såå het) och Gillian Anderson spelar poliskommissarie som försöker få fast honom.
    Kram Jessica

  3. Lailaland såklart 😊

  4. Lailaland såklart😊.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..