Förkyld och småförälskad

Äntligen börjar jag må bättre igen. Har varit hemma i två dagar från jobbet då jag fick en ordentlig förkylning och feber. En sån där förkylning då man känner sig öm och mör i hela kroppen. Men nu har det vänt och jag känner att jag klarar av att åka till jobbet imorgon.

Det har varit full fart med massor av saker sista tiden så jag har inte haft lika mycket tid att blogga för tillfället. Men nu hoppas jag att det ska bli ändring på det. Och när jag legat sjuk hemma så har jag passat på att surfa runt och leta inredningsinspiration och har hittat så mycket snyggt som jag gillar och är nästan lite småförälskad i.Tänkte därför dela med mig av lite olika inredning, leverantörer eller butiker som jag älskar.

En stor stor favorit är Nordal som har sjukt snygga saker. Ni hittar dem här på Instagram och kan klicka vidare till deras hemsida därifrån @nordal_interiors. Alla bilder är lånade från Nordals Instagram och hemsida.

Jag har sedan tidigare både ett vitrinskåp och en bokhylla. Det som jag gillar med dem är att de vågar leka med färger, framför allt mörka färger och ändå ser det så stilrent och snyggt ut. Här har ni lite fler olika skåp och hyllor. Liten touch av industridesign men samtidigt stilren design.

Något annat de är väldigt bra på är olika textilier.

Har ni sett vilka härliga färger. Man vill köpa hem allt.

Kolla in den här barvagnen, hur snyggt är inte detta?

De har också massa olika vaser, glas och tallrikar. Hittade då denna lilla servis. Älskar mönstret och att de är sjukt snygga med sin murriga färg.

Ska rätt snart igen lägga upp lite mer inredningsfavoriter. Hoppas att ni gillade detta lika mycket som jag.

Nu nu ska jag försöka sova, upp före tuppen och sända radio. Vi hörs

Kram

/L

  1. Helena skriver:

    Hej
    Helt fel forum och väldigt sen…, men, jag och familjen ska till Dubai och man får så många kommentarer om klädsel, vad man får göra och inte får göra osv. Min fråga är, är klädkoden jättestrikt?, min tanke är, ”vanliga” kläder och sunt förnuft, måste man täcka armar och ben när man lämnar hotellet?
    Mvh Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..