Snökaos och mello

Hur har ni det där ute i snökaoset runt om i Sverige? Har du varit ute och skottat i helgen och framför allt nu på förmiddagen är du långt ifrån ensam. Det ligger nog en hel del människor på soffan just nu framför tv:n med värkande ryggar och armar. Här har vi också skottat som tusan. Mest för hundarnas skull då de är så små och behöver lite hjälp att komma fram i snön. Men sen måste man ju skotta fram bilarna med. Var ute med hundarna och tog en titt på min bil då jag laddade för att skotta fram den. Då såg det ut så här:

När jag nu skulle ut och skotta bort snön och förbereda så jag inte har så mycket att fixa på morgonen påväg till radion hade plogbilen kommit. Skit säger jag bara! Visst, bra att gatan plogades men till resultatet att min bil var tio gånger mer insnöad. En rejäl vall hade det blivit längs med hela bilen. Så synd att min telefon var urladdad, tog därför inget kort. Men ni fattar. Bara att hugga i, och glad ändå att den kom INNAN jag hade hunnit skotta runt bilen. Annars hade det ju varit rätt jobbigt på morgonen. Man får se positivt på livet, blir mycket lättare att leva då.

Ikväll är sista kvällen på min vecka med min finaste Kit.

Vi passar på att mysa ordentligt. Skriver inte så ofta om mina känslor om detta men jag saknar ju honom så oerhört mycket när han inte är här. Veckan då Kit är här är såklart de bästa dagarna, då är alla mina barn hos mig och då känner jag mig hel. Andra veckan blir det ofta mer jobb, senare kvällar och lite kvalitetstid med Liam. Är det fler som gör som jag den veckan då ditt/dina barn inte är hos dig och jobbar mer då?

Igår körde melodifestivalen igång och måste säga att jag tycker att det var en hög nivå rakt igenom på artisterna den här deltävlingen. Programledarna skötte sig också riktigt bra. Tanken var att vi skulle sitta i soffan och mysa och kolla. Men Kit stod nästan hela tiden framme vid tv:n och skulle dansa och sjunga med.

Och när vi ändå talar om att sjunga måste jag prata lite om den hör fantastiska killen.

Det här är Bishara, en kille som nyss fyllt 16 år där jag är helt blown away av hans fantastiska talang. För mindre än ett år sedan satt han i sitt pojkrum och sjöng och hade ingen aning om att han kunde sjunga. Hur bra han verkligen var! Och helt ärligt så tror jag fortfarande inte att han riktigt förstått hur fantastiskt bra han är.

Efter att hans musiklärare i skolan hört honom och tyckte att han var så duktigt så bestämde han sig för att lägga upp ett sångklipp på Instagram. På bara några timmar hade klippet fått en enormt mycket visningar och efter någon månad hade han hela 50 000 följare på sitt Instagramkonto. Antalet följare fortsatte att öka och tillslut var det på grund av att hans egna följare delade hans sångklipp som han blev upptäckt. Tidigare i veckan har han äntligen släppt sin första singel som heter Home och ni hittar den på Spotify. Så gå in och lyssna.

Men inte nog med det. Den 23 februari ställer han sig på en riktig scen för första gången och det blir då inte mindre än Melodifestivalen. Fattar ni! Det kommer vara första gången på en riktig scen med publik och precis som i Idol eller Talang har ni som nu tittar den 23 februari möjligheten att få vara med från början och se någon med noll erfarenhet av att vara artist gå direkt från pojkrummet till Melodifestivalscenen.

Snacka om nervöst. Det är mycket att behöva lära sig på väldigt kort tid. Inears (snäckor man har i öronen för medhörningen på scenen), mickteknik, våga möta sin publik, lära sig andas rätt så att rösten håller, möta pressen och sedan på bara 3 dagar när repen inför den 23/2 drar igång lära sig hur man intar en scen och allt vad det innebär med alla kameror. Uppå allt detta även kunna hantera sin nervositet. Ni fattar inte vilken helt fantastisk kille detta är!

När jag frågade Bishara om hans framtidsmål så svarade han bara: -Jag vill bara sjunga och beröra människor. Det har du redan gjort kan jag säga, i alla fall mig med din fantastiska röst och din underbara fina och ödmjuka personlighet. För mig representerar även Bishara alla dem som har en dröm, oavsett hur stor eller liten den är, att ingenting är omöjligt, drömmar kan gå i uppfyllelse för vem som helst, även för en ung kille från Linköping.

 

Kram

/L

  1. Jocke skriver:

    Jag skulle gärna hjälpa dig skotta, Laila! 🙂 Skulle hjälpa dig med allt annat du ville ha hjälp med också. Det vore bara att säga till, så skulle jag fixa det på en gång! 😉

  2. Helen skriver:

    Skottat mycke snö 😁😀😊 här i Boden är d -28 😁 vi har haft över -20 å närmare -30 i snart 1 månad 😁 den unge pojken är fantastiskt bra 😁 Heja Bishara du kommer gå långt ❤

  3. Barbro skriver:

    Hej Laila! Var ett tag sedan man skrev här. Ja snöskottning har det varit mycket av nu, det får mannen göra för själv tyckerjag det är för tungt. Härligt med snö då det ljuser upp lite och en förmiddagspromenad satt riktigt gott. Vad kul att få se och höra ett nytt stjärnskott….. vilken kille! Häftigt! Önskar honom Lycka till. Kram och ha det gott.🌺

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..