Skaldjursfrossa och familjeråd

Hej på er! Har ni hört att det nästan ska bli vår senare i veckan!!! Hurra! Ok, jag vet att det bara är tillfälligt, att det blir kallt igen och kommer vara så länge till, men ändå! Visst blir man glad! Luften, ljuset ja allt känns så mycket härligare när man känner våren i luften.

De senaste dagarna har haft ett genomgående tema -skaldjur. Älskar skaldjur!!! Alla möjliga typer av skaldjur, hur kan det vara så gott?! Var på en liten middagsdate med Alvora och gissa vad vi åt.

Mmmmmmm…. säger då det.

Har också varit på Långängens gård och fikat med Liam. Vårt favvoställe här på Lidingö.

Coola grabbar ska inte vara med på bild. Mittbena ska det tydligen också vara nu. 😄

Veckan började på bästa sätt, min lilla älskling är här hos mig igen. Som jag längtat. Alltså dessa ögon denna killen har, jag drunknar i dem och hans ögonfransar.

Men tydligen så kan även de här rådjursögonen även vara stränga. Det fick jag erfarenhet av igår. När jag kom hem igår så var alla grabbarna hemma, Liam, Korosh och Kit. Då sa de att de ville att vi skulle ha familjeråd. Ok, lät allvarligt vad har hänt undrar man ju då.

Då visar det sig att det är mig man vill ha någon form av intervention med. Ha ha!

Jag har på sista tiden flera kvällar intas frossat i räkor. Hänger lite ihop med min besatthet av skaldjur. Det är ju så gott!

Men jag städar alltid undan efter mig, noga med att torka av och slänga alla räkskalen. Det jag däremot många gånger glömt är att gå ut och kasta soppåsen på kvällen eller tidigt på morgonen när jag är påväg till jobbet. Och ni vet ju hur snabbt det kan börja lukta om räkor. Så den doften har huset fyllts med och mött grabbarna när de kommit hem från skolan. Och nu var måttet rågat – familjeråd för att konfrontera mig med problemet.

Korosh satt mest tyst och log och lyssnade medan Liam och framför allt Kit läxade upp mig om att detta var inte ok och att jag från och med nu måste gå ut direkt och slänga räkskalen i soptunnan om jag överhuvudtaget ska få fortsätta att äta räkor igen här hemma. Jag bad självklart om ursäkt och lovade bättring men hade också svårt att hålla mig för skratt då det var på sätt och vis väldigt gulligt med.

Så från och med nu, inga illaluktande räkskal! Lovar!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..