Underbara Åre

Hej på er!

Jag vet att jag varit fruktansvärt dålig på att uppdatera bloggen. Det har varit intensiva perioder nu sista tiden med mycket filmande med Lailaland, radion, melodifestivalen och en rad andra hemliga projekt som jag kan berätta om lite mer senare när jag får lov att göra det. Så vissa saker får jag inte skriva om, andra saker har jag inte hunnit fota och sen så har resten känts för tråkigt att lägga upp. He he!

Men nu ska jag förhoppningsvis kunna skriva om en massa kul och spännande saker framöver.

Förra veckan var i alla fall sjukt intensiv ska ni veta. Vi var ju i Åre och sände med radion varje morgon, sedan var det olika aktiviteter i backen och afterski. Inte många timmars sömn. Men det drabbar ju ingen ungdom precis.

Mysiga trevliga middagar med kollegorna. Sedan har vi ju haft möjlighet att träffa alla vinnarna till tävlingen vi hade där man kunde vinna boende, skidutrustning och liftkort i Åre. Så kul! Också väldigt kul att sända direkt från hotellet där vi haft liveband och gäster som kommit förbi och sagt hej. Men roligast av allt har ju varit att vara ute i skidbacken.

Korosh kom upp senare på veckan och vi hade möjlighet att få några timmar själva i backen. Så härligt! Det är inte så snyggt och sexigt med skidkläder och underställ precis, men väldigt väldigt mysigt och på något sätt väldigt romantiskt att åka skidor ute på fjället tillsammans.

En annan sak som var superkul var att åka skoter. Vi åkte iväg med jobbet en dag på en skotertur.

Vi åkte två och två och gissa vem jag fick åka med. Ja, Roger såklart. Har inget emot att åka med Roger men han är ju så rädd och försiktig av sig så det gick inte fort precis nät vi åkte och dessutom var han en bromskloss för de andra som åkte bakom. Bromsade gjorde han med hela tiden så min hjälm hackade in i hans bakhuvud och hans hjälm. Såg rätt kul ut faktiskt.

Men även om det gick lite väl sakta så var det en härlig tur där vi gjorde ett stopp och fick go fika i form av härliga våfflor.

Så gott!

Fullt ös på afterski. Den här gången hade jag inte åkt skidor själv innan så jag hade av naturliga skäl inga skidkläder på mig. Var minst sagt i minoritet i mina vanliga kläder. Här med bästa Lotta!

Senare på kvällen var det fortsatt fullt ös på Bygget med olika artister som uppträdde.

Gott med lite lunch i skidbacken. Pizza smakar bäst! Slurp! Och han den där på bilden tar jag gärna som efterrätt! Mums! He he!

Roliga och intensiva dagar! En jobbresa vi längtat efter länge men nu är den slut och nu får vintern gärna dra ett täcke över sig eller försvinna för ett bra tag. Nu vill jag ha riktig vår, sol, knoppande syrénbuskar, barn med gräsfläckar och kanske ett glas rosé i eftermiddagssolen på altanen.

Denna vecka känns det som att vi är långt ifrån det i alla fall här i Stockholm. Men det kommer alltid varmare väder sen, det vet man, bara att ha tålamod och vänta.

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..