Syskon och bulle med bulle…

Hej fina du!

Fryser du precis som jag nästan ihjäl? Fy vad kallt det är här i Stockholm just nu. Konstigt att man tycker det känns nästan kallare dagar som dessa jämfört med 15 minus mitt i vintern. Tur jag har min fina älskling som jag kan krama om och som håller mig varm.

På jobbet på radion så läser Roger alltid upp vad det är för speciellt med varje dag, och idag är det syskondagen. Har man syskon kan det vara en dag att kanske ringa och säga hur mycket man tycker om sin bror eller syster om man har en fin relation. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad som har så många helt underbara syskon.

Jag har väldigt många syskon då min pappa fick flera barn med olika kvinnor, bara tjejer. Och mina halvsystrar tycker jag så otroligt mycket om, de är underbara, så tråkigt att vi inte kan ses så ofta och att vi inte kände till varandra och bott långt ifrån varandra under stora delar av vår uppväxt. Men en stor kram till er om ni läser detta, ni är fantastiska.

Sen har jag ju fyra syskon till på mammas sida men även om de också är mina halvsyskon så känns vår relation mer som helsyskon då vi vuxit upp tillsammans, Jag tror också den känslan stärktes av mamma som aldrig gjorde någon skillnad på oss.

Vackra och trygga Linda…

Omtänksamma och spralliga Johan…

Snälla och tokiga Jonas…

Starka och roliga Joakim…

Älskar er alla så mycket, ni är så viktiga för mig. Att ha er som syskon är en stor trygghet för mig och även mina barn, men det är också alldeles underbart fullt med kärlek och så mycket skratt och bus. Puss på er på syskondagen!

Idag var det också bulle i bullen-dagen. Vet ni vad det är? Vet inte om detta är en skånsk grej men de flesta i Skåne vet nog vad jag menar.

En chokladboll i en fralla, tryck ihop så du har chokladboll jämt fördelad i hela frallan och sen är det bara att äta. Detta köpte man varje lunchrast i cafeterian på högstadiet när jag växte upp i Skåne. Lotta och Roger fick testa detta idag på radion och det var en hit. Slurp!

Har du också ätit detta? Eller langad ni hade någon annan specialitet i skolan?

Kram

/L

 1. Jessie skriver:

  Hej Laila!Jag ville bara säga att det har kommit en ny metod som startar om ”äggen”Jag är 49år&ska prova den.
  Den heter Prp ovarian treatment&görs i Riga
  Spanien Grekland..kostar ca 25.000kr
  Bara så att du vet😉J

 2. Sussi skriver:

  ”Bulle i bulle” åt vi också när jag gick i högstadiet här i Stockholm 87-89

  Det brukade dock oftast bli med en havreboll istället som köptes på pressbyrån för 2 kr och en fralla från ica för 1 kr.

  Gott som tusan.

  Lite som pommes frites och mjukglass på McDonalds 🙂

 3. Pelle skriver:

  Såg Efter fem idag, med en bild på dig som liten, som nästan var en kopia av Kit, häftigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..