Flera anledningar till att fira

Godmorgon önskar jag dig! Hoppas att du har en härlig lördag framför dig.

Vill börja med att tacka för alla fantastiska fina kommentarer här på bloggen och på instagram till mitt senaste inlägg då jag berättade om en mycket destruktiv relation jag var i för över tio år sedan. Att öppna upp och prata om det hade endast ett syfte och det kanske kanske är att om det finns en enda person som läser det som på grund av det kan finna lite tröst i att man inte är ensam om att vara i en sådan situation eller finner styrka att våga ta steget att lämna. När jag läser alla era kommentarer så blir jag varm i hjärtat och återigen hur mycket kärlek det finns. Och alla ni som också har delat med er och också vågat skriva att ni också har varit med om liknande situation eller till och med värre. Det är också lätt att säga att det bara är män som gör så här mot kvinnor, men det finns ju självklart kvinnor som gör så här också. All styrka till er alla som varit med om liknande situation och tack för att ni också delade med er!

Tidigare i veckan var det ju valborgsmässoafton och tyvärr så kunde man ju inte elda där vi bor då det var så torrt. Så det blev ett litet antiklimax när man kom ned till festplatsen, rishögen på plats och en skylt att man inte fick elda. Men det var ju ändå väldigt bra att man gjorde så. Undra bara vad som händer med alla rishögar som ligger kvar? Ska de bränna upp dem sedan eller kommer de köra bort riset till tippen? Någon som vet? Helt onödig information men blev så nyfiken he he!

Dagen efter åkte jag hem till syrran igen då det var 7-årskalas. Anton hade lite släktkalas och det bjöds som vanligt på supergod fika där nästan allt var hembakat.

Linda gör en så sjukt god pavlova (maräng med vispad grädde, jordgubbar och daim). Ska be henne om receptet och lägga ut här någon dag, Så enkelt och supergott. Dessutom, magiskt goda kladdkakemuffins. Tror bestämt att det får bli recept på det med.

Vår bror Jonas var också på kalaset och visst är det härligt med lite syskonkärlek.

Min svägerska Lindah tog några fina foton också på födelsdagsbarnet och syrran. Tänk vad lyxigt vi har det som har Lindah som tar så här fina foton när vi ses.

 

Busiga kusiner som skojbråkar när kameran kommer fram. Riktiga teaterapor.

En annan sak att fira är ju att på måndag är det premiär på ännu en ny säsong av Lailaland. Jippiiii!!!!! Här ser ni trailern:

Skärmavbild 2019-05-04 kl. 10.34.29

Och i veckan hade vi pressträff där jag och Liam har pratat om nya säsongen.

Ni kan se nya säsongen på Viafree eller Viaplay när du vill från och med nu på måndag, eller så kan du se den kl 21.00 på tv3.

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..