Världens stoltaste mamma

Jag är alltid stolt över mina barn. Det finns så många små saker i vardagen jag verkligen värdesätter, är oerhört tacksam över och stolt. Stolt över hur fina de är som personer, hur de kämpar på med livets utmaningar i stort och smått på sitt eget individuella vis. Så jag kan med rätta kalla mig världens stoltaste mamma. Men självklart väl medveten om att jag inte ensam kan ha denna titel, jag delar med glädje denna med miljontals andra stolta mödrar runt om i världen.

Sen händer det små eller stora saker i livet som gör att man känner sig extra stolt och så förbannat glad över sina barn. Det ska inte förminska allt det andra barnen gör eller betyda att det bara är stora saker som är viktigt. Tvärtom. Men när något som hände i helgen händer så kan jag med rätta känna mig extra stolt för jag vet hur mycket extra slit, målinriktning och kraft det har tagit för att nå resultatet.

Och vad är det som gör mig så stolt då? Jo som ni vet är ju Liams dröm att tävla i MMA. Det får man inte göra förrän man är 18 år och man måste dessutom vara bra på många olika typer av kampsporter. En lång resa med tuff träning. Och en av de kampsporter Liam nu börjat träna är brottning.

För 3 veckor sedan började han träna fristilsbrottning hos fantastiska brottningsklubben i Nykvarn. Han visade mycket snabbt talang och man anmälde honom då till en tävling. Första tävlingen var nu i lördags i Karlstad. Och självklart åkte jag och Korosh med dit för att heja på.

Tiden fram till tävlingen har varit supertuff då det har inneburit inte bara hård träning utan extrem kontroll av kost för att både bygga muskler men sedan också vara i rätt viktklass. Vilket otroligt jobb han har gjort måste jag säga. Och om jag någonsin tvivlat på att det är detta han vill göra så kan jag efter denna veckan lätt konstatera att jag aldrig behöver tvivla mer. Även om detta har varit tufft så har det ändå varit härligt att se engagemanget och drivet.

Så väl på plats, invägd i viktklass 55kg så var det väldigt nervöst att titta på. Jag tror nog jag var mest nervös, Liam var så fokuserad och inne i sin bubbla och Korosh var rätt lugn han med. Och hur slutade det då? Helt otroligt men han vann alla sina matcher och tog därmed guld i denna tävlingen och viktklassen!!!!!

Vilken kille! Wow!!!! Så häftigt! Så ni förstår säkert varför jag är extra stolt över Liam. Visst, det har gått fort, men oj vad han har kämpat. Och nu har han fått blodad tand och träningen känns ännu mer motiverande för honom.

En annan grabb jag också är extra stolt över är Kit. Han har på sista tiden engagerat sig väldigt i att spela fotboll. Se där är bröderna väldigt olika, Liam visade aldrig något större intresse för fotboll men Kit däremot älskar det. Vill träna hela tiden. Han älskar att gå iväg till fotbollsplanen med Korosh och öva på att spela, skjuta och allt möjligt. Han har sådan energi och älskar det verkligen. Duktig har han blivit med av allt sitt tränande och har utvecklats enormt och har gjort mål i varje match på sista tiden. Så roligt!

Nyligen mötte de AIK och då tilldelades även Kit det gröna kortet av AIK-laget vilket innebär att dom utsåg honom till lagets FairPlay-spelare. Det var han själv mycket stolt över och DET ska man verkligen vara.

Ja som ni förstår, så tycker jag att jag faktiskt fick ta mig lov att skryta lite om hur stolt jag är. Det finns ju dagar då vi bråkar, vi gnäller, vi tjafsar och allt sånt där då man är trötta, ledsna och arga på varandra även här. Men vet ni, sådant skiter vi i att skriva om idag.

 

Om ni vill se mer av mitt perfekta liv (läs med ironi he he) så kan ni ju kika på första avsnittet av nya säsongen av Lailaland ikväll. På med tv:n kl 21.00 på tv3. Och kan du inte se det där ikväll kan du välja att se det på Viaplay eller Viafree helt gratis vilken tid på dygnet du vill. Bild från tidigare idag när jag och Liam var inbjudna till P4extra.

Stor kram

/L

 

 1. Anna skriver:

  Åh, vilken kille! Honom förstår jag att du är riktigt stolt över, så underbart!

 2. Hej
  Kit påminner mig om min son , han älskade också fotboll. Var jätte duktig. Det var där han tog steg upp i himlen .Han blev bara tolv år. Hjärtstillestånd.
  Han hade fel på hjärtat. Men läkarna hade sagt det är bara köra på… Så är Kit 10 12 år ska han kollas .För man vet inte det kan ligga i släkten . Kit är så söt.
  Hela din lilla familj är så fina .
  Men varför umgås med hans ex , 14 its grej … Nä fy . Du är väl mognare än så. Korsh är väl svart sjuk av sig. Så det blir bara en massa frågor om det. Love <3 // Amelie

 3. Stina skriver:

  Vilket underbart inlägg, blev alldeles tårögd. Jaja jag är i klimakteriet s jag gråter åt allt, men ändå 😉

 4. Kajsa skriver:

  Så klart att Du får skryta över dina barn och framför allt vara stolt. Så bra gjort av Liam att på så kort tid bli så bra att han vinner guld …
  Keep up the good work..
  Och lille sötnöten Kit oxå =)
  Du /Ni gör att fantastiskt jobb

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..