I brorsans fotspår och Magnoliabarn

Ok vad dagarna har gått fort! Man hinner knappt blinka förrän dagarna bara swishat förbi. På våren tycker jag att det känns särskilt mer på det sättet jämfört med hösten. Håller ni med?

Efter att vi kom hem från Karlstad förra helgen så hade jag och Korosh planerat att äta middag med Basse, producent på jobbet, och hans fru på Farang. Älskar deras mat, så härlig och spännande blandning av asiatiska smaker. Sött, starkt och syrligt beroende på vilken rätt du tar.

Var självklart tvungen att välja min favorit ”sockergrisen” som jag kallar den för. Fantastiskt god rätt med fläskkött som blivit karamelliserad.

Självklart passade vi på att skåla för Liam och hans seger tidigare på dagen. Liam själv firade hemma med polare, tv-spel och pizza.

En kille som varit med en del på Liams träningar är Kit som ser väldigt mycket upp till allt storebror gör. Så inte så konstigt att han nu också blev sugen på att träna på brottning.

Tränarna på Liams klubb var så gulliga och körde en liten stund med Kit under tiden Liam tränade nu i veckan. Lycklig kille!

När jag växte upp hade vi set ofta väldigt tufft ekonomiskt. Att jag har möjlighet att leva det livet jag gör idag är resultatet av väldigt mycket hårt arbete, att aldrig ge upp, våga chansa, våga satsa. Jag har även som vuxen haft perioder som varit väldigt tuffa ekonomiskt och tar inget av det livet jag lever idag för givet. Det finns idag väldigt många familjer som har det tufft ekonomiskt och som också kämpar väldigt hårt för att överhuvudtaget få pengarna att räcka till mat och kläder. Då finns det inga pengar över till något annat och ett långt sommarlov är inget man ser fram emot då det inte finns pengar att göra något.

Då finns det en fantastisk organisation som heter Magnoliabarnen. I veckan var jag på en välgörenhetsmiddag där man ville belysa deras arbete för barn i familjer som lever på existensminimum.

Magnolibarnen är en stiftelse som med de pengar de får in låter barn få åka på sommarkollo och på så sätt få göra något roligt på sommaren. Träffa nya vänner, ett miljöombyte och något att se fram emot.

Vill du också stödja? Alla bidrag är lika viktiga. Läs mer på deras hemsida.

Stor kram

/L

  1. Lotta skriver:

    Sett lailaland och vill säga att du ska vara så stolt o lycklig att ha en så duktig, mogen son ,Liam med bra värderingar!! Bra jobbat, grattis😊
    kram

  2. Anne skriver:

    Hej. Tittar på Lailaland. Ni verkar va väldigt bra o fina människor. Reagerar dock på att ni inte har tid att gå ut med hundarna. Dom ska väl inte kissa o bajsa inne. Inte alls ok. Inte roligt att hörs eller se.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..