Ni missar väl inte…

Måndag och ny vecka och jag vet att det för många betyder att det är lite diverse tv-program och serier som kommer ut med nya avsnitt. Och självklart har det även kommit två nya avsnitt av Lailaland idag!

Måndagar kl 21 på TV3.

Nu kanske du tycker att det är svårt att hinna med att titta, men det är lugnt. Du kan kolla mär du vill på Viafree och Viaplay. Där ser du också nästa veckas två avsnitt om du inte kan vänta till på måndag. Jippiiii!!!

I veckans avsnitt får ni hänga med Liam då han hälsar på sin morfar i Thailand. Och min pappa är väääldigt speciell, minst sagt. Kan inte låta bli att skratta åt de två. Men en sak de i alla fall har gemensamt är träning. Båda tränar hårt och pappa hittade ett ställe där Liam kunde träna thaiboxning. Det uppskattade han väldigt mycket.

Så målmedveten och fokuserad han är på sin träning. Det är så många olika typer sv kampsporter man måste behärska för att kunna syssla med MMA och UFC vilket gör att man måste träna väldigt mycket. Och som jag sagt innan är det brottning som gäller just nu.

Min andra lilla sportkille här hemma har precis klippt sig.

Blev riktigt snyggt, kort ska det vara enligt Kit, det är ju vår!

Härligt med barn som spelar fotboll, man märker om inte förr att det är vår med barn som spelar fotboll. De kommer nämligen hem med gräsgröna kläder eller helt gröna om knäna. Det är väl ett vårtecken om något.

Nä nu blir det marsch i säng pannkaka som mamma brukade säga. Upp innan tuppen för att åka till jobbet på radion.

Sov så gott mina kära!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..