Ännu en mästare och spännande resmål…

Tack för alla gratulationer till Liams vinst! Både här och på Instagram. Ni är så gulliga!

Just nu är jag påväg till Island tillsammans med min fantastiska man, min livskamrat. Verkligen ett drömresemål och jag kommer dela med mig av allt vi upplevt och gjort lite senare. Men tänk att få uppleva detta tillsammans. Att få älska någon så djup och starkt och även få tillbaka samma kärlek är något jag önskar alla får uppleva. Tillsammans är vi ett team, som stått pall för både motgångar och medgångar.

Men nu ska ni höra något sjukt. För er som kollar på Lailaland och såg förra säsongen minns ni kanske att min pappa tävlade i bänkpress och förberedde sig för VM i Japan. Samma helg som Liam tävlade i SM fristilsbrottning så tävlade även min pappa i Tokyo (trot jag att det var i alla fall). Och tror ni inte att den gamla gubben går och vinner i sin klass, seniorklassen i bänkpress. Kan ni fatta vilken guldhelg!!! Så roligt! Fick lite bilder från tävlingen, ser stark ut!

Som ni ser så tävlade min pappa för Sverige så därmed tog Sverige guldmedalj i bänkpress i detta VM.

Var det någon här som läser bloggen som var på Gröna Lund förra veckan och såg Benjamin Ingrosso och Felix Sandmans konsert? Då kan ni hålla med om att det var en helt sjukt bra stämning. Knökfullt i publiken och en fantastiskt härlig vårkväll.

Kolla in denna bilden från backstage!

Jag var med backstage eftersom Bishara var hemlig gästartist under konserten.

Härlig stämning backstage innan konserten.

Bishara står redo att kliva in på scenen. Då Benjamin är en av de som skrivit Bisharas låt som var med i melodifestivalen så började han själv spela och sjunga låten. Och efter en liten stund kommer Bishara in på scenen, och vilket skrik det blev. Wow!

Bishara var fantastisk! Man kan inte tro att han har så lite erfarenhet av att stå på scen som han faktiskt har. Han var så himla bra!

Hela konserten var så otroligt bra! Vilken stämning, vilken publik och Benjamin och Felix var gudar. Så det var med varmt hjärta man åkte hem sent på kvällen efter en sådan upplevelse. Ett minne jag sent kommer glömma. Och om du också var där tror jag nog att du håller med.

Nu väntar äventyr på Island. Rida på islandshäst och varma källor blir det absolut men vi får se vad för mer kul vi kan hitta på. Hörs snart.

Kram

/L

  1. Marjo skriver:

    Härligt med ett lite annorlunda resmål! spännande och få läsa era upplevelser därifrån sedan:) Fint med far din och din duktiga son ..gillar din serie har sett alla program tidigare också.

  2. Ja Grattis till både din far o son, vilka hjältar. Din pappa måste ju tycka de är jättekul med Liam. Oh va spännande med Island, har alltid velat åka dit men inte blivit av. De är väl bra årstid nu o några månader framåt. Kul o läsa om vad ni hittar på och om ni rekommenderar resmålet. Ha så mysigt🤗🤩🦋

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..