Semester!!!!

Nu har jag äntligen semester. Så himla skönt! Veckan som gick var verkligen en nedräkning då vi alla går på semester samtidigt på Rix Morronzoo, Vi har bland annat laddat inför Sveriges match mot Tyskland i fotbolls-VM.

Så här peppade var vi, och med egna namn på tröjorna. Och hur fantastiska var inte vårt lag!!!! Vilken match de gjorde!!! Wow! Nu blir det väldigt spännande. Semester och en väldigt spännande landskamp att se fram emot och om vi håller tummarna riktigt riktigt hårt så har vi förhoppningsvis en VM-final att se fram emot. Hur tror du det kommer att gå på onsdag för Sverige?

Veckan avslutades med fotografering inför kommande reklamkampanj. Ni får se vad det blir för kul och spännande längre fram. Men det kommer förklara en hel del varför Roger ser ut som han gör i sitt klädval.

Jag, Kit och Korosh har åkt till Grekland och njuter för fullt. Vi reste hemifrån jättetidigt på lördag morgon. Inte lätt för lilla Kit att hålla sig vaken.

Nu är vi här och har det fantastiskt bra. Jag kommer visa mer sedan från semestern. Istället vill jag visa några av mina favoritbilder från midsommar. Fick en massa fina bilder från min svägerska nyss och är så oerhört tacksam när hon plockar upp kameran och fångar ögonblicken. Det är så oerhört värdefullt. Alla borde ha en sådan svägerska med sig varje dag.

Min brorsdotter Line, vilken härlig sommarbild. Här nedan busar vi med barnen. Ja, det gick bra, inga armar eller ben ur led. 🙂

Vi klär midsommarstången.

Min syster Linda bakar marängbotten till jordgubbstårtan.

Liam med sin yngsta kusin, Nilo. Allas vår lilla älskling. Han är så söt och mysig.

Och så ville vi såklart passa på att ta en bild på oss alla syskon. Men det gick inte att få en enda bild där någon inte gjorde nåt konstigt. Tillslut gick det inte och utmynnade i någon sorts kaos.

Och på tal om kaos. Ännu värre var det att få alla kusinerna på en och samma bild utan att någon gråter, blundar, petar näsan eller helt enkelt tröttnat och säckat ihop.

Kolla så fina de är alla barnen i våra liv. Denna bilden blev så fin och verkligen en bild jag kommer vilja rama in och sätta upp här hemma.

Tyvärr är jag inte lika duktig på att fota som min svägerska men ska göra mitt bästa och visar snart lite semesterbilder.

Saknar hundarna lite bara, men de har världens nästa hundvakt som dessutom är hundvakt. Skönt med hundvakt som bor i huset. Och hundvakten var glad då de mellan hundpromenader badat och plaskat i poolen hela helgen.

Hoppas att du haft en fin helg.

Kram

/L

 1. Anders skriver:

  hej, hur ber man dig allra vänligast om 2 signerade foton, åt mig o min bästa vän? hoppas få se dig i dina höga kilklacksstövlar någon gång. snygga.

  sköt om dig och tack
  anders svensson
  bryggareg 11n
  23166 trelleborg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..