Fotbollsdrömmar…

Godmorgon önskar jag dig! Hoppas att din dag blir precis så som du önskar.

Den här veckan har jag varit en riktig fotbollsmorsa. Det har varit träningar och massor av matcher. För några dagar sedan cup med 4 matcher på rad. Tänk vilken ironi ändå. Jag som själv ganska starkt ogillat fotboll, inte fattat grejen har liksom omvänts. Det skedde ju inte över en natt, utan började sakta när man fick barn. Det hjälpte ju sedan till att min sambo älskar fotboll, särskilt Real Madrid. Ville se vad det var som var så kul och vips så blev jag också mer och mer fotbollsintresserad. Till och med vår lilla hund är ju döpt efter en fotbollsspelare, Ramos.

Men här hemma har vi en liten kille som nyligen börjat andra klass där fotbollen är hans liv. Allt handlar om fotboll just nu, sover, äter, andas och till och med drömmer om fotboll. Det finns också drömmar om framtiden. Att få bli lika bra som Ronaldo som är den stora idolen.

Känner såväl igen mig i honom, fast för mig var det dansen, baletten. Så jag är väldigt glad för hans skull att hitta denna passionen.

Pappa är ju som sagt här, han har också fyllt år under tiden. Vi var ute och käkade middag innan skolstart på Farang. Så gott och mysigt.

Igår lärde pappa oss att laga lite ”arabisk” mat som han kallar det. Eller rättare sagt, han lärde Liam. En slags rätt med massa olika kryddor, köttfärs och potatis. Jäääääättegott! Minns att mamma lagade detta när jag var liten. Härliga minnen denna rätt väckte till liv.

Har inte du också matminne? Mat som starkt påminner om olika saker/känslor för dig?

Önskar dig en fin dag.

Stor kram

/L

  1. Helena skriver:

    Jag har inte bra koll på arabisk mat men har ätit en del som är vego, och det är riktigt gott. Kul med annan kryddning än svennebanan kryddor typ 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..