Getinginvasion och flygplan…

Hello! Hur har du det idag? Jag har precis vaknat upp på soffan här hemma efter att ha vilat en lång stund. Jag var så sjukt trött efter jobbet. Brukar ligga och vila lite på eftermiddagen men idag somnade jag som en stock. Har dragits med en jobbig förkylning i veckan och då känner man sig så extra sliten när man går upp så tidigt.

Kom på att jag glömde lägga upp bilderna i mitt förra inlägg från när vi filmade in en ny reklamfilm för RixMorronzoo.

Ni kan kanske ana vad det är för tema,

Vi filmades på ett gammalt veteranflygplan. Så himla fint! Som tur är var det inte uppe i luften men som ni ser står det en stor grön skärm bakom planet, så vem vet hur det kommer bli sedan.

Jag tycker att jag såg riktigt cool ut i de här kläderna. Kanske nåt jag ska börja med, pilotjacka och skinnmössa.

Tur att vi inte flög på riktigt för Roger som är så ängslig av sig. He he!

Det slog mig verkligen när vi satt i planet vilka riktiga actionhjältar som piloterna var som flög sådana här plan. Tänk att flyga så här utan samma säkerhet som vi har idag. Och dessutom förstår man ju såklart att de här tjocka jackorna, mössorna och glasögonen verkligen behövdes.

Korosh var med och tittade när vi spelade in och i ett garage fanns den här coola motorcykeln med sidovagn. Tänk att få åka runt i en sådan här.

När vi var klara tog vi motorcykeln tillbaka hem. Bäst att passa på att åka så länge vädret tillåter.

Senare i veckan var det däremot inte så roligt hemma hos oss. Mitt i natten vaknar jag av att Korosh skriker till och far upp ur sängen och börjar slå och veva med armarna. Jag undrar vad han håller på med och han säger då att han blivit stucken av en geting. Och säger att det är fler här. Jag tror såklart inte på honom, getingar ger sig ju inte bara på en sådär.

Tänder då lampan och då ser jag att det är sant. Det är fullt med getingar i sovrummet. Uppstår ju då smått panik och vi ser att det är fullt med fler getingar även utanför fönstret/balkongdörren som stod öppen. Snabbt dit och stänga och sedan stängda sovrummet och resten av den natten sov vi i vardagsrummet. Kändes nästan som att man var med i en skräckfilm då det säkert var 30 getingar i rummet. Blä!

Berättade sedan om detta på radion på morgonen och säger att jag måste ringa Anticimex när sändningen är slut för vi har uppenbarligen ett getingbo nära sovrummet. Och getingarna verkar ogilla oss starkt. Innan sändningen är slut ringer det in en kille som heter Joakim och säger att han jobbar på Anticimex och att han kan hjälpa oss. Hurra!!!

Sagt och gjort vi möttes senare upp hemma och Joakim hittade getingboet. De hade byggt in sig innanför fasaden, stort var det med. Men vilken hjälte!! Nu är det inget bo kvar här längre och vi slipper oroa oss över att bli attackerade av getingar mitt i natten när vi ligger och sover.

Nu laddar jag inför årets sista RixFM-festival! Imorgon är vi i Västerås. Missa för allt i världen inte det. Kostar inget, gratis konsert med massor av fantastiska artister.

Hoppas vi ses!

Kram

/L

 1. Laila skriver:

  Japp, första bilden är jättefin på dej.
  Får ni in några getingar så ta fram dammsugaren och sug in dom i den.
  Dom kommer aldrig ur den igen…….

 2. Anne skriver:

  Första bilden är du så fin o vacker. Är du annars också förstås. Men den måste vara redigerad????????🤗

 3. Får tacka för en underbar konsert i Västerås med alla härliga artister och det var så roligt att du bjöd på bananen så slapp Roger vara ensam om att ha något i fickan, hahaha. Hoppas att vi ses nästa år i stan. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..