Vår finaste Isabell…

För nån dag sedan var jag och Kit på Långängens gård tillsammans med Isabell och hennes son Kian.

Långängens gård är mitt absoluta favoritställe här på Lidingö. Så mysigt och så god mat och fika. Hit åker vi så ofta vi kan jag och Kit för lite mamma-son tid och en möjlighet för Kit att sno åt sig en slurk kaffe från mig som han älskar. Jag har berättat tidigare om min lilla kaffetjuv och här är en av brottsplatserna.

Men den här gången blev det ingen fika utan nu åt vi mat istället.

Solen sken och vi ville äta mat ute. Köttbullar med potatismos, lingonsylt och inlagd gurka. Hur gott är inte det! Alltså en riktigt god klassiker. Kit älskar det! Även jag. Men eftersom det trots sol var lite höstkyligt i luften och eftersom vi ju är svenskar som ska envisas med att sitta ute så tidigt det går på våren och så sent det går på hösten så blev det till att svepa in oss i filtar som de lyckligtvis har massor av här.

Vi brukar säga ”vår” Isabell om Isabell. För det känns faktiskt som att hon är vår, min och Kits. Isabell kom in i våra liv redan när Kit var väldigt liten och hjälpte till att passa honom. Hon har varit som en extra familjemedlem och som en extramamma nästan för Kit. Alla skulle ha en Isabell säger jag bara. Hon är fantastisk.

Nu har Isabell själv blivit mamma och vi träffar henne och Kian så ofta vi kan.

Alltså denna söta lilla unge. Han är så gosig och rund och med sina härliga äppelkinder och blåa härliga ögon så vill man ju bara äta upp honom.

Fick tyvärr ingen bättre bild på dem än de här då det just nu är väldigt mycket att titta på och svårt att sitta still när man är ett år gammal och har spring i benen.

Jag tycker om att bygga upp ett litet nät runtomkring mig med vuxna människor som mina barn känner sig trygga med, har förtroende för och känner att de kan vända sig till om de av någon anledning inte kan vända sig till mig. Mina syskon är sådana personer och Isabell är definitivt också en sådan. Med andra ord en person jag litar på och som mina barn tycker väldigt mycket om. Tiden får avgöra om Kian tycker samma sak om oss.

Vi hade i alla fall en väldigt mysig stund och längtar tills nästa gång jag får nypa i de där tjocka gosiga kinderna som Kian har.

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..